Pelatut ottelut

20.5.2018
E1-pojat (06) - Kapa -656 - 3 » 20.5.2018
E1-pojat (06) - SPV8 - 1 »

Uutiset

4.5.2018Wirmon päätösjuhlassa jaetut palkinnot ja tunnustuksetLue lisää »24.4.2018A/B-tyttöjen avoimet harjoituksetLue lisää »23.4.2018C-tyttöjen avoimet Try-in harjoituksetLue lisää »

TILASTOPALVELU

http://floorball.fi/tulokset/

Wirmo Facebookissa ja Twitterissä

Puimurit aloittivat voitolla

15.09.2017

Helpolla ei SBS Wirmon miehistö pisteitä kotihallissaan saanut, kun vastassa ollut sarjanousija SC Wolves puolusti tiiviisti ja iski terävästi vastaan. Pallollisesti edellä olleet wirmolaiset pääsivät ottelun edetessä hienokseltaan niskan päälle ja kairasivat pisteet pussiinsa lopulta 5-2 (0-1, 2-0, 3-1) lukemin. 

Avauserä kertoi pelistä tulevan tiukan ja vähämaalisen. Urheilullinen paraislaisryhmä Wolves puolusti matalalta karvaten, eikä sen noppavitosen keskeltä löytynyt ollenkaan tilaa. Paljon paikkoja ei saanut aikaiseksi vierasjoukkuekaan, mutta maalinteon se pääsi aloittamaan. Jo viidennellä peliminuutilla vasemmalta laidalta lähtenyt laukaus painui Wirmon maalin takaylänurkkaan. Avauserän loppu oli wirmolaisten näennäistä pallonhallintaa ilman sen suurempia vaaranpaikkoja. 

Toiseen erään päävalmentaja Tähtinen oli opastanut ryhmäänsä vastustajan karvauksen murtamiseksi ja lisäksi aktiivisuus sekä pallollisena että pallottomana oli valovuoden parempaa kuin avauserässä. Lisäksi ajoittain agressiivinenkin paineistaminen tuotti Wolvesille vaikeuksia. Muutaman vaarallisen paikan vierasjoukkuekin toki loi, mutta Aleksi Vainion mainio vire, pakkien peittopeli sekä lievä huolimattomuus pitivät paraislaiset maaleitta toisessa erässä. 

Wirmolaisten tärkeän avausmaalin iski alivoimalla karannut Ville Tuominen, jolle osuma oli ensimmäinen sarjamaali wirmolaisten paidassa. Varsinkin hengen nostatuksen kannalta maali nousi suureen arvoon. Maalin jälkeen peli alkoi siirtyä Wirmon haltuun. Pitkätkin mylläkät vastustajan päädyssä saivat kruunun viitisen minuuttia ennen toista erätaukoa, kun kokenutta kaartia edustava Jani Varjonen napautti pallon maalin kattoon ja vei samalla Wirmon ensimmäistä kertaa johtoon. Erätauolle lähdettiin 2-1 kotijohdossa. 

Kolmannessa erässä vastustajan jalka näytti painavan wirmolaisia enemmän ja peli ratkaistiin käytännössä ensimmäisen neljän minuutin aikana. Markus Varjonen ja Simo Kärkkäinen nakkasivat kauniit nyytit, eikä vastustajan kavennusosuma muutamaa minuuttia myöhemmin juuri tilannetta muuttanut. Nyt tuli maalipaikkoja ja pallo sekä jalka liikkuivat iloisesti. Viimeisen kympin järkevä pelaaminen tuotti vielä yhden lisäosuman, eikä viime kaudelta tuttua sulamista nähty. Markus Varjosen illan toinen osuma jäi pelin viimeiseksi, vaikka samalla herralla herkullinen tontti hattutemppuunkin oli. Näppärän rystynepin vastustajan hyvin pelannut maalivahti torjui tyylikkäästi. Ville Tuominenkin oli loppuhetkillä lähellä tuplata maalisaldonsa tyhjiin, mutta tällä kertaa kuti meni hienoisesti ohi.

Mynämäkeläiset saivat siis pitkästä aikaa kauden avauspelistä voiton. Tilastonikkarit laskeskelivat että viimeksi näin oli tapahtunut Divarikaudella viisi vuotta sitten. Silloin HaNilla kaatui nykyinen liigaseura Steelers maalein 2-1. 

- Voitto maistuu. Helpolla emme päässeet. Matala sumppuprässi on vaikea purettava, mutta onneksi riittävät reiät puolustuksesta löydettiin. Olihan tässä paljon avauspelin piirteitä pomppujen ja harhasyöttöjen muodossa, mutta oli tässä paljon hyvääkin. Erityisesti lopun maltillinen pelaaminen ja suunnitelmassa pysyminen miellyttää, kommentoi Wirmon päävalmentaja Tero Tähtinen ottelun jälkeen. 

Wirmolaisten parhaana palkittiin HaNi-Hallin palkinnoilla maalivahti Aleksi Vainio ja vastustajalta  niin ikään maalivahti Jesse Salo. Bar Vintin janoisimman pelaajan palkinnot menivät Wirmon Ville Tuomiselle ja Wolvesin Jasu Pääkölle. 

Seuraavaksi SBS Wirmo edustus pelaa vieraissa Forssan Suuppareita vastaan ensi viikon lauantaina 23.9. Ottelu alkaa klo 18.00

Wirmon superviikonloppu HaNi-Hallilla jatkuu huomenna lauantaina, kun Tepsin liiganaiset kohtaavat sarja-avauksessaan PSS:n klo 16.00. Viikonloppu huipentuu sunnuntaina Säbätivoliin, joka järjestetään HaNilla 10.00-12.00. Kaikki salibandyn, urheilun ja iloisen yhdessäolon ystävät liikkeelle perhekunnittain!

04.05.2018Wirmon päätösjuhlassa jaetut palkinnot ja tunnustukset
24.04.2018A/B-tyttöjen avoimet harjoitukset
23.04.2018C-tyttöjen avoimet Try-in harjoitukset
17.04.2018Maalaisseurojen 04-juniorit yhteistyöhön
12.04.2018C-tytöille SM-kultaa!
08.04.2018Fanibussi C-tyttöjen ratkaisupeliin ke 11.4.
05.04.2018Fanibussi Porvooseen!
03.04.2018C-tytöt finaaleihin!
03.04.2018B-tytöt selättivät jättiläisen
26.03.2018C-tytöt SM- välieriin

Siirry arkistoon »