Pelatut ottelut

20.5.2018
E1-pojat (06) - Kapa -656 - 3 » 20.5.2018
E1-pojat (06) - SPV8 - 1 »

Uutiset

4.5.2018Wirmon päätösjuhlassa jaetut palkinnot ja tunnustuksetLue lisää »24.4.2018A/B-tyttöjen avoimet harjoituksetLue lisää »23.4.2018C-tyttöjen avoimet Try-in harjoituksetLue lisää »

TILASTOPALVELU

http://floorball.fi/tulokset/

Wirmo Facebookissa ja Twitterissä

Ja taas mennään, Leidit!

30.09.2017

Leidien kausi polkaistiin käyntiin Leafilla lauantaina ikäihmisille sopivaan aamuaikaan. Leideille tämä ei niinkään ollut mieluisa aikataulu, koska ehdittiin panikoida Whatsapissa vaan n. sadan viestin verran. Valmennuskaksikolle aamuheräys sopi kenties vielä hiukan vähemmän, mutta kyllä ne paikalle saatiin kyytsättyä.

Ekana vastaan astelivat Raision nuorisoliskot, Salamanders II.(Onneksemme Isot Liskot on täksi kaudeksi heivattu vallan toiseen loihkoon...) Vaikka Leidit pelaa fiksuina naisina suojalaseissa ilman pakkoa, tällä porukalla taisi olla niin, että ikänsä puolesta ihan joka iikalla ne oli pakollinen pelivaruste. Oltiin siis asetelmissa mammat vastaan teinit, taas....

Jos joku (Jennika, Mona,Helena,Teija, Anniina) meidän sakista jännitti ensimmäistä virallista sarjapeliä ikinä, ei todennäkösesti jännittäny yhtä paljon, kuin meijän Päivi, joka muutaman viikon treenaamisen jälkeen asteli tolppien väliin..

Koutsit löi ketjut tiskiin ja siitä se sitten lähti. Peli oli ekassa erässä juurikin nin kovaa sählinkiä, kuin odottaa voi. Liikettä löytyi, mutta vastustajalla enempi. Pari kertaa palloa noukittin Päivin selän takaa, mutta itse ei oikein päästy vetopaikoille.. Toisessa erässä olikin sitten juostu suurimmat kohkaukset pois ja peli näytti ajoittain ihan hyvältäkin. Mutta koska leidivauhti ei vaan riitä näitä pikkutyttöjä vastaan, oltiin aina puolenkentällistä takamatkalla. Eipä siinä pakistolla ole sanan palaa, kun vastusta laukkaa kolmella sitä mahdollista yhtä vastaan vastahyökkäyksiin..Siellä ne keltapaidat hyökkääjät olivat vasta ylittämässä keskiviivaa, kun jo omissa soi...Muutama vetopaikka vastustajan päätyyn ja autuaasti ohi.. Eikä siinä Tiitun ja Jalpin ohjeistukset paljoa auttaneet..Kolmannessa erässä loppui jalka aikalailla lopullisesti ja omissa soi vielä kolmen maalin verran, loppulukemat 8-0 on aika karut, mutta totuudenmukaiset. Kun hyytyy, niin hyytyy. Propsit pakeille kovasta yrityksestä (peukku) ja Hyvä Meijän uudet pelaajat!

Taukopalaverissa Jalppi ja Tiitu piirsivät fläppiin sellasen suherretun ruudun siihen oman maalin eteen ja sanoivat, et tästä ei yksikään vastustaja ens pelissä tuu läpi. Lisäksi kovasti painottivat, että ne sokkosyötöt ja roiskimiset on loputtava...No juur näi. Helpommin sanottu ja mitensenytmeni...

Vastaan toiseen peliin saatiin naapurikunnan Ryhti, jolta harkkapelissä pari viikkoa sitten otettiin 6-1 selkään. En tiedä, minkä virtapiikin tämä jengi oli tauolla saanu, mutta nyt oli peli pelin näköistä ja joka Leidi valmis antamaan kaikkensa kentällä. Tilanteisiin mentiin kovaa ja korkealta ja peli tuntuikin yllättäen pyörivän Ryhdin päässä alkukankeuksien jälkeen. Ryhti pääsi aika pian ylivoimallekin, KatiEn pelattua muka liian korkealla mailalla, mutta se fläppiin suherrettu ruutu oli nyt tukossa ja jos jostain veto maalia kohti tulikin, Päivi hoisi tonttinsa loistavasti. Vaikka tilanteet tuppasivat kääntymään leideille, ensimmäisessä erässä onnistui kuitenkin vain Ryhti, kun 11 minuutin paikkeilla läpiajon päätteeksi pallo oli Päivin selän takana. Loppuerän Leidit kalisutteli tolppia ja vaihtopenkillä alkoi valmennusta ja huoltoa myöden olla melko kiihkeä tunnelma. Myös ikäviä sattumuksia mahtui erään, kun Kikka kompuroi kontaktitilanteessa itsensä sairaalakuntoon. Tsemppipeukku hälle. SydänSydän

Erätauolla saatiin hirrrrweesti kehuja ja siitäkös me tykätään. Seuraava erä alkuun ja pidettiin palloa, katkottiin kaikki (oikeesti! ) ryhtiläisten hyökkäykset, päästiin tonteille ja ylivoimalle, Päivi nappasi harvat vedot kuin vanha tekijä ja hyökkääjät valitettavasti jatkoivat samoilla linjoilla, kuin ekassakin erässä. Kun ei maistu, ni ei maistu! Tämä erä 0-0. Kolmanteen erään lähdettiin sitten hakemaan kuparisen rikkomista oikeen tosissaan. Kuitenkin se oli sitten Ryhti, joka pääsi maalin makuun heti parin minuutin jälkeen. Rumasana. Mutta sitten tapahtui jotain, mitä kukaan ei osannut odottaa (kaikkein vähiten Leidit ja koutsit itte). Leidien perhediisseleistä löytyi se kuudes vaihde! Jalan painamisesta ei ollu tietoakaan! Kaikki hyökkääjät ja jopa pakit hakivat vetopaikkoja ja palloa toimitettiin maalille oikei urakalla. Siellä sai Ryhtimokke tehdä töitä koko rahan edestä. Monalla ja Helenalla oli tontteja, Eipillä oli tontteja ja Katjalla oli tontteja. Valmentajat ja vaihtopenkki huusivat ääniään käheäksi ja ajassa 37 ja rapiat Mira onnistui sen sadannessa yrityksessään ja oltiinkin maalin päässä. Siitä sitten vielä riuhtomaan viimeisiä mehuja Leidijengistä irti, mutta ei siten enää ehditty.. Tappio oli karvas, mutta matsi pirun hieno! Isokäsi Päiville, huikee muija! Kiitos koutsit, jotain on siis tapahtunut parin viikoa aikana, kyllä me siis osataan myös kuunnella ja joskus jotain sisäistääkkin. Tästä on suunta vaan ylöspäin! 

04.05.2018Wirmon päätösjuhlassa jaetut palkinnot ja tunnustukset
24.04.2018A/B-tyttöjen avoimet harjoitukset
23.04.2018C-tyttöjen avoimet Try-in harjoitukset
17.04.2018Maalaisseurojen 04-juniorit yhteistyöhön
12.04.2018C-tytöille SM-kultaa!
08.04.2018Fanibussi C-tyttöjen ratkaisupeliin ke 11.4.
05.04.2018Fanibussi Porvooseen!
03.04.2018C-tytöt finaaleihin!
03.04.2018B-tytöt selättivät jättiläisen
26.03.2018C-tytöt SM- välieriin

Siirry arkistoon »