Tulevat ottelut

19.3.2018 18:00
E1-pojat (06) - FBC Turku Ottelupaikka » 21.3.2018 17:00
D1-pojat (04) - FBC Turku Keltainen Ottelupaikka »

Pelatut ottelut

18.3.2018 12:00
E1-pojat (06) - SB Hirvensalo13 - 1 » 18.3.2018 10:00
E1-pojat (06) - SBS Masku10 - 2 »

Uutiset

14.3.2018Wirmo etsii uusia valmentajia mukaan toimintaansaLue lisää »12.3.2018Puimureiden kausi on ohiLue lisää »9.3.2018Salibandyseurat SBS Wirmo ja SBS Masku solmivat junioriyhteistyösopimuksenLue lisää »

TILASTOPALVELU

http://floorball.fi/tulokset/

Wirmo Facebookissa ja Twitterissä

Leidit Friitalan miljöössä

23.10.2017

Koska aamuvarhaiset pelit ei oikein Leideille maistu (kauneusunet keskeytyy), päästiin lauantaina testaamaan iltapelien sopivuutta. Pakkasenpuremissa Ulvilan maisemissa ylväänä noseva Friitalan vanha tehdaskiinteistö asetti omat haasteensa jo alkumetreillä, koska kenttä sijaitsi ties kuinka monennessa kerroksessa. Eli portaiden nousemista kummempaa alkulämpöä ei sitten enää tarvittukaan. Mukana oli syyslomakiireiden ja sairastumisten takia 4 pikkuleidiä täydentämässä kentälliset täyteen kolmeen. Luojan kiitos, koska Friitalan kiinteistö asetti haasteita myös pelien aikana. Vaihtopenkillekin piti kiivetä portaita pitkin ylöspäin (tikapuita pitkin taivaaseen...) ja penkin alla puhalsi patteri siihen malliin, että pelättiin jo uusien persausmainosten vallan sulavan ja juomapullosta olisi pelin jälkeen saanut maukkaat iltateet, kun vaan teepussin olisi huomannut ottaa mukaan. Eli jokainen jalkapari oli tarpeen.

Ensimmäisenä vastaan saatiin Aurinkojumala ja hänen prinsessansa Turuust. Heillä  jo jalka painoi huomattavasti kovan ensimmäisen pelin jälkeen. Enemmän kuin kolmanneksen ensimmäisestä erästä joutuivatkin maalipaikkaa hakemaan ja Leidimuurista läpi yrittämään, ennen kuin saivat pallon uppoamaan Nooran selän taakse. Mutta joutuivatpa siitä muutaman minuutin jälkeen keräämän palloa myös oman maalinsa perukoilta. Tessa sen sinne toimitti, ihan itekseen. Ekaan erään Tepsi teki vielä pari, mutta kertakaikkisen hienoja paikkoja sai Leiditkin luotua, viimeistely vain hiukan ontui. Toiseen erään Tepsi sai tehtyä vain 2 maalia ja se tuntui kovasti korpeavan näitä nuoria naisia. No, jokatapauksessa kolmattakin erää ehdittiin mennä vielä useampi minuutti, ennen kuin heidän onnistui jatkaa maalintekoaan Leidien tiukan puolustuksen ohi. Myös keltapaidoilla oli paikkoja, mutta vasta viime minuuteilla Roosa onnistui Miran syötöstä tekemään Leidien toisen maalin. Loppulukemat 7-2 ja  tsempparisuklaa Monalle. ”Vaikka Tepsi voittaa taidollisesti Leidit mennen tullen, samanlaista joukkuehenkeä ei siellä nähdä ikinä”, kommentoi Tiitu ottelun jälkeen ylpeänä joukkueestaan! ps. En tiedä mitä taikajuomia Aurinkojumala lie nauttinut ottelun jälkimainingeissa, mutta heidän otteluraporttinsa ottelusta EBE Sirmoa vastaan joutui julkaisemisen jälkeen oikolukijalle..

Toisen pelin vastustaja oli USB, joka tietääksemme tahkoi viime kauden N3-Divarissa. Muutama tuttu kasvo ainakin valmennustiimissä näytti olevan, mutta ihan niinkuin sielläkin olisi hiukan nuorennusleikkaus käynyt parin vuoden takaisesta kohtaamisesta. Ottelu oli alusta asti temmoltaan melko erilainen verrattain edelliseen ja USB saikin nasevan alun maalaamalla pallon Päivin selän taakse alle kahden minuutin. Sen jälkeen peli kääntyikin sitten Leidien hallintaan. Ensimmäisessä erässä Tessa kuittasi tilanteen tasoihin hienolla yksilösuorituksella, taas. Muut kalisuttelivat tolppia ja päätyseiniä. Oma pää piti puolustuksen osalta mielettömän hienosti ja viimeisenä lukkona toimi Päivi. Seuraavaan viiteen minuuttiin Leidit nakutteli kolme maalia Roosan ja Tessan toimesta, Eipin ja Päivin toimiessa syöttäjinä. Seuraava maali merkittiin sekin Leideille, omaan päähän tosin. Faktahan oli kuitenkin se, että vastustajan vartalokosketuksella se sinne meni. Toiseen erään mahtui vielä 2 leidimaalia, joista vastasivat Tessan syötöstä Veera ja  Monan syötöstä Roosa. Yhden nakutteli vastustaja. Kolmanteen erään lähdettiin riemumielellä 6-3 johdossa, ja erän alkuun heti Tessa taituroi Nooran syötöstä vielä yhden lisämaalin. Vastustaja onnistui kaventamaan maalilla, ennen kuin nähtiin päivän suurin onnistuminen, kun Eipin ties kuinka mones yritys upposi etukulmasta sisään! PAM! Hirmuisten tuuletusten jälkeen yritettiin vielä monen monta kertaa komistaa lukemia, mutta erän viimeisen teki vastustaja. 8-5 lukemat ovat kuitenkin huikean hienot ja koko joukkue teki töitä tuloksen eteen! Yksykkösten treenaaminen patihallilla on tuottanut tulosta, koska nyt haastettiin kaksintaisteluissa, riistettiin pallo vastustajilta moneen otteeseen, katkottiin poikkareita ja annettiin painetta. Oltiin pallollisestikin hyviä ja johtoasemassa pelaamisen ilosta jalkakin riitti. Tästä pelistä tsempparisuklaa Päiville. ” Ettepäi on menty huikein askelin ja peli oli loistavaa”, kommentoi Jalppi Dreamteamistään.

Turnauksen SISU-palkinnon vei ansaitusti puolustuksessa luutinut Minna.

Seuraavaksi pelataan sitten Hani-Hallissa Ryhdittärien kotiturnauksessa.

14.03.2018Wirmo etsii uusia valmentajia mukaan toimintaansa
12.03.2018Puimureiden kausi on ohi
09.03.2018Salibandyseurat SBS Wirmo ja SBS Masku solmivat junioriyhteistyösopimuksen
28.02.2018B-tytöt kohtaavat sarjakärjen
26.02.2018Wirmolle runkosarjan voitto
25.02.2018F1- ja F2-juniorit etsivät uusia pelaajia!
15.02.2018Tyttöjoukkueiden kokoaminen käynnistynyt!
15.02.2018PSS ja Steelers Hanille B-tyttöjen vieraaksi
06.02.2018Bulls katkaisi taas Wirmon putken
27.01.2018Wirmo nousi jälleen voittoon

Siirry arkistoon »