Pelatut ottelut

20.5.2018
E1-pojat (06) - Kapa -656 - 3 » 20.5.2018
E1-pojat (06) - SPV8 - 1 »

Uutiset

4.5.2018Wirmon päätösjuhlassa jaetut palkinnot ja tunnustuksetLue lisää »24.4.2018A/B-tyttöjen avoimet harjoituksetLue lisää »23.4.2018C-tyttöjen avoimet Try-in harjoituksetLue lisää »

TILASTOPALVELU

http://floorball.fi/tulokset/

Wirmo Facebookissa ja Twitterissä

Kärkikamppailu Wirmolle

27.11.2017

Viime keväiset asetelmat eivät olleet muuttuneet miksikään, kun SBS Wirmo ja salolainen IBK MedA kohtasivat HaNi-Hallilla. Ratkaisua jouduttiin pudotuspelien tyyliin hakemaan jatkoajalta ja lopulta Wirmo onnistui nappaamaan voiton itselleen lukemin 6-5 (2-2, 2-1, 1-2, 1-0).


Ottelun alku vaikutti wirmolaisittain hyvältä. Kontrolloitu pelitapa tuntui olevan salolaisille myrkkyä ja kotijoukkueen pelaaminen oli mallikasta. Palloa maltettiin kierrättää helpoilla siirroilla ylöspäin ja pallo saatiin ennen erän puoliväliä pari kertaa vastustajan pömpeliin. Ensin Valtteri Suvala tööttäsi ylivoimalla kauden ensimmäisen häkkinsä voimalla sisään ja sen jälkeen Markus Varjonen neppasi kotijoukkueen takatolpalta näyttävästi kahden maalin johtoon.


Wirmolla oli tämän jälkeenkin paikkoja läpiajoista alkaen, mutta hyvin pelannut MedA-maalivahti Jussi Kivelä yhdistettynä lievään tehottomuuteen piti lukemat 2-0:ssa. Ja niin klassisesti MedA otettiin mukaan peliin. Vastustaja takoi erään kaksi tahtomaalia irtopalloista ja erätauolle mentiin tasatilanteessa.


Toisessa erässä siirryttiin molemmin puolin vauhdikkaaseen sirkuspalloiluun, jos ajatus ja taktinen puoli oli melko lailla sivuroolissa. Pallonmenetykset puolin ja toisin seurasivat toisiaan ja maalivahdit saivat molemmissa päissä ottaa paita märkänä torjuntoja. Jani Varjosen nätti osuma kuittaantui jo heti seuraavassa vaihdossa, kun Lauri Westerberg käytti nukahduksen hyväkseen. Ylivoimalla isketty johtomaali Markus Varjosen toimesta siivitti kuitenkin Puimurit erätauolle johtoasemassa.


Kolmas erä meni toisen erän tyyliin. MedA sai enemmän kuteja maalia kohti ja ansaitustikin pääsi erän puolivälissä livahtamaan ensimmäistä kertaa johtoon, kun entiset liigamiehet Joonas Lastunen ja Antti Nurminen lapioivat pallot verkkoon. Wirmolaiset eivät kuitenkaan suostuneet taipumaan ja rehti minuutti ennen loppusummeria Joel Varjonen ampui pallon ohi Kivelän. Tasoitus syntyi ilman maalivahtia. Viimeinen minuutti ei tuottanut lisämaaleja, mutta wirmolaisittain kyllä murheita muussa muodossa, kun Simo Kärkkäinen istutettiin melko köykäisesti jäähypenkille. Jatkoaika alkoi siis Wirmon pelatessa kolmella vastustajan neljää vastaan.


Wirmon alivoimakolmikko taisteli alusta asti urhoollisesti. Osa odotti MedAn ottavan vielä maalivahdin pois ja hakevan voittoa viidellä kolmea vastaan, mutta tähän ei menty. Jani Varjonen pääsi pallonriiston jälkeen hyökkäämään ja voitti irtopallon vastustajan maalin takana. Varjosen ryysyissä roikkui kaksi vastustajaa ja jotenkin Valtteri Suvala oli unohtunut aivan yksinään vastustajan maalin eteen. Varjonen antoi maalin takaa pikkusöpön Suvalan lapaan ja tämä siirsi pallon rauhassa maaliin. Jatkoaikavoitto ja juhlat pystyyn.


  • Mukava pelata MedAa vastaan. Taitavia ja kokeneita pelaajia, joiden osaamisesta hyvä esimerkki olivat kaksi ensimmäistä reboundmaalia, joista aika moni joukkue olisi jättänyt maalaamatta. Nämä herrat lätkivät palloa kylmästi pussiin. Meidän pelisuunnitelmamme ei toteutunut, mutta yleisölle riitti onneksi viihdettä, kommentoi Wirmon päävalmentaja Tero Tähtinen.


Wirmon onnistujiin kuuluivat Suvalan ja Jani Varjosen ohella maalivahti Aleksi Vainio sekä huikealla varmuudella peliä avaava Timi Koski. Myös pistekärki Markus Varjonen teki jälleen pari kaunista osumaa.


Kun avauspuolikas sarjasta on nyt saatu pelattua ja kaikki joukkueet ovat pelanneet 10 ottelua, on Wirmo sarjan kärjessä ja MedA kakkosena. Avauspuolikkaan yllätyksiin kuuluu Leiskun valahtaminen sarjataulukon alakertaan, mutta toisaalta sarja on tasainen ja muutamat voitot tasoittavat eroja taulukossa. Seuraavaksi Wirmo kohtaa vieraissa sarjanousija SC Wolvesin Paraisten Urheilutalolla.

 
04.05.2018Wirmon päätösjuhlassa jaetut palkinnot ja tunnustukset
24.04.2018A/B-tyttöjen avoimet harjoitukset
23.04.2018C-tyttöjen avoimet Try-in harjoitukset
17.04.2018Maalaisseurojen 04-juniorit yhteistyöhön
12.04.2018C-tytöille SM-kultaa!
08.04.2018Fanibussi C-tyttöjen ratkaisupeliin ke 11.4.
05.04.2018Fanibussi Porvooseen!
03.04.2018C-tytöt finaaleihin!
03.04.2018B-tytöt selättivät jättiläisen
26.03.2018C-tytöt SM- välieriin

Siirry arkistoon »