Pelatut ottelut

20.5.2018
E1-pojat (06) - Kapa -656 - 3 » 20.5.2018
E1-pojat (06) - SPV8 - 1 »

Uutiset

4.5.2018Wirmon päätösjuhlassa jaetut palkinnot ja tunnustuksetLue lisää »24.4.2018A/B-tyttöjen avoimet harjoituksetLue lisää »23.4.2018C-tyttöjen avoimet Try-in harjoituksetLue lisää »

TILASTOPALVELU

http://floorball.fi/tulokset/

Wirmo Facebookissa ja Twitterissä

B-tytöillä paikallisottelu

11.01.2018

Perjantaina Hani-hallilla on tarjolla todellista tyttösalibandyherkkua, kun B-tyttöjen puolustava Suomen mestari FBC Loisto Turusta saapuu Mynämäelle testaamaan oman kylän tyttöjen vireen. 

Turkulaiset ovat voittaneet yhdeksästä ottelustaan kahdeksan ja johtavat SM-sarjaa. Wirmottaret ovat voittaneet kahdeksasta ottelustaan tasan puolet ja majailevat sarjan puolivälin seutuvilla. Joukkueet kohtasivat syksyllä Sport Gardenilla ja silloin Loisto oli parempi luvuin 6-2 huolimatta Wirmon kovasta alkurynnistyksestä.

-Ilman muuta Loisto on ennakkosuosikki. Suurin osa joukkueen pelaajista oli voittamassa ikäluokan Suomen mestaruutta jo viime vuonna ja ovat rutinoituneet koviin peleihin vuosien varrella eri ikäluokkien SM-sarjoissa ja naisten divarissa, Meidän edellisestä pelistämme on aikaa kohta jo kuukausi, joten todella hienoa päästä käynnistämään vihdoin kevätpuolisko ja haastamaan suurin ennakkosuosikki. Peruuttelemaan ei ole tarkoitus lähteä, vaan omien vahvuuksien kautta mennään, lupaa SBS Wirmon päävalmentaja MIka Pietilä.

Tavoitimme FBC Loiston valmennuspäällikön ja B-tyttöjenkin penkin takaa löytyvän Matti Pienihäkkisen ennakoimaan paikallisottelua.

-Sarjataulukolla ei ole paikallisotteluissa minkäänlaista merkitystä. Edessä on varmasti todella tasainen koitos. SBS Wirmolla on todella hyvä ykköskenttä ja paljon riippuu siitä miten saamme sen kuriin. Meillä on edessämme kolmen ottelun viikonloppu, joten on hieman auki vielä millaisella kokoonpanolla otteluun lähdemme. Joka tapauksessa jokaisen kannattaa tulla katsomaan miten hyviä pelaajia molempien joukkueiden kokoonpanosta löytyy ja nauttimaan Länsirannikolla pelattavasta hyvästä tyttösalibandystä, sanailee mestarivalmentaja Pienihäkkinen.

Wirmolaisten leirissä Pienihäkkisen kokoonpanospekulaatiota ei ihan purematta niellä.

-No, matkustusrasitusta ei tule Turusta Mynämäkeen kovin paljoa ja en muista heidän ihan älyttömästi kärkipelaajiaan lepuuttaneen paikallisotteluissa. Eiköhän Matti koita vähän hämätä ja lyödä paineita meidänkin suuntaan, naurahtaa Juha-Matti Henriksson SBS Wirmon valmennuksesta. 

FBC Loiston rosterin kärki on erityisen kova ja nimet Nea Keihäs, Ulla Valtola, IIda Mettälä sekä monet muut ovat tuttuja jokaiselle sarjaa seuranneelle. Osaamista löytyy myös muista kentällisissä.

Wirmottaret pääsevät otteluun näillä näkymin parhaassa kokoonpanossaan, kun muutamat flunssatapauksetkin näyttävät voitetulta.

-Hallille kannattaa tulla ajoissa, jotta saa varmasti hyvän paikan. Siistiä päästä itsekin taas kotihalliin pelaamaan pienen loukkitauon jälkeen. Kyllä me Loisto pistetään tiukoille ja koitetaan lähteä viikonlopun viettoon pari pinnaa matkassa, lupailee nilkkavammastaan toipunut SBS Wirmon runkopuolustaja Nora Pietilä.

Ottelu SBS Wirmo- FBC Loisto Hani-hallissa perjantaina klo 19.30.

04.05.2018Wirmon päätösjuhlassa jaetut palkinnot ja tunnustukset
24.04.2018A/B-tyttöjen avoimet harjoitukset
23.04.2018C-tyttöjen avoimet Try-in harjoitukset
17.04.2018Maalaisseurojen 04-juniorit yhteistyöhön
12.04.2018C-tytöille SM-kultaa!
08.04.2018Fanibussi C-tyttöjen ratkaisupeliin ke 11.4.
05.04.2018Fanibussi Porvooseen!
03.04.2018C-tytöt finaaleihin!
03.04.2018B-tytöt selättivät jättiläisen
26.03.2018C-tytöt SM- välieriin

Siirry arkistoon »