Pelatut ottelut

20.5.2018
E1-pojat (06) - Kapa -656 - 3 » 20.5.2018
E1-pojat (06) - SPV8 - 1 »

Uutiset

4.5.2018Wirmon päätösjuhlassa jaetut palkinnot ja tunnustuksetLue lisää »24.4.2018A/B-tyttöjen avoimet harjoituksetLue lisää »23.4.2018C-tyttöjen avoimet Try-in harjoituksetLue lisää »

TILASTOPALVELU

http://floorball.fi/tulokset/

Wirmo Facebookissa ja Twitterissä

Leidit Leafilla

06.02.2018

Viikonloppuna pelattiin jälleen yksi turnaus, johon norojen ja influenssojen jäljiltä saatiin kaavittua paikalle nippu sisukkaimpia Leidejä. Penkin taakse ei niitä sitten riittänytkään ,kun valmennus joutui taas kerran kiskomaan keltaista ylleen ja hultojoukotkin  olivat hyljänneet. Onneks sentään vannoutuneet Leidifanit, Petri K etunenässä,olivat vaivautuneet paikalle kannustamaan ☺

Ensin vastaan saatiin KaPa-65:n jengi, josta suurin osa pelaajista ei saa vielä  laillisesti kuljettaa minkäännäköistä tahi kokoista moottoriajoneuvoa..  Ensimmäinen erä saatiin kuitenkin tahkattua melkein kokonaan, ennen kuin pallo noukittiin Lauran selän takaa.  Siitä ei mennyt kuin muutama hassu sekunti, kun Jalppi ja Miksu laittoivat hienolla yhteistyökuviolla pallon KaPan maaliin. Siitä minuutti ja KaPa upotti toistamiseen. Kaikki erän tapahtumat siis viimeiseen kahteen minuuttiin. Torjuntoja kirjattiin molemmille maalivahdeille vain 2, eli kovasti tasaista tuntui peli olevan. Toiseen erään ei mahtunut, kuin KaPalaisen jäähy ja pirusti taistelutahtoa.  Haettiin tontteja, vedettiin  ja sudittiin, mutta siinäpä se sitten olikin. Kolmanteen erään  KaPan 2-1 johdossa. No , heti erän alkuun Laura joutui nöyrtymään kolmannen kerran. Ja koska Leidijalat oli juostu loppuun kahdessa erässä, alettiin jäädä selkeästi vauhdissa vastustajille. (Tuomarikin yritti kai kovasti olla vitsikäs tätä kertoessaan…#aisämeinaatvai?! )Mikä luonnollisestikin johti siihen, että vastustajalle aukesi liian helpolla maalipaikkoja..kolmanteen erään 3 maalia ja loppulukemat 5-1. Pöh.

Toiseen peliin saatiin vastaan UHV Bulls, joka oli miesten edustusjoukkueellaan juuri edellisenä iltana ottanut toistamiseen voiton voittamattomista Wirmolaisista.  Peli alkoi synkeästi, kun jo muutaman minuutin jälkeen punapaidat maalasivat ensimmäisen kerran. Pian sen jälkeen nähtiin Bullsien ensimmäinen jäähy, mutta tunnetusti ei Leidien yv ottanut oikein pyöriäkseen. On sitä hiukan harjoiteltukin, mutta turhan pienellä porukalla. Tulosta ei siis syntynyt, mutta kun Bulls maalasi toistamiseen, kuittasivat Jalppi ja Alyna kavennuksen  2-1:en. Erän loppuun toinen UHV-jäähy ja toiseen  erään taas ylivoimalla. Taaskaan ei mitään tulosta saavutettu, mutta kun UHV otti kolmannen jäähynsä, sai Jalppi Sanna-Marin esityöstä vihdoin kuitattua tasoihin. Jotenkin alkoi tuntua, että peli oli jokseenkin mennyt UHV:n ihon alle, kun toisessa erässä nähtiin vielä 2 UHV:n jäähyä ja aikalisäkin…Jäähyn otti myös Leidimokke Laura, kun tarrasi vastustajan mailasta kiinni. Jäähyn kävi huilaamassa Katja, joka kahdessa minuutissa tuntui keräävän ihan uudet voimat pelin jatkamiseen. Ei se huilin määrä, vaan laatu. Vielä ennen erän vaihtumista kolmanneksi, pääsivät Bulssittaret napauttamaan pallon Leidien maaliin ja kolmanteen siis 3-2 takaa-ajoasemassa. Ja kyllä me ajettiinkin… Vetopaikkoja oli taas niin paljon, ettei mitään määrää, mutta kun viimeistely ontuu, niin voivoi.  Katjakin latasi sellaista lämäriä aivan vapaaseen paikkaan, että oksat pois, mutta pikku “viimeistelyvirheen” seurauksena pallo jäi paikoilleen ja Katja mailoineen jatkoi matkaansa. Sekosipa siinä naurunremakassa (siis omassa)hetkellisesti koko peli. Vielä päästiin ylivoimallekin kolmannessa erässä, mutta tuloksetta taas. Kun UHV sai naputeltua pari maalia, oli taas aika sen kuuluisan aikalisän. Hetki happea ja viimeinen yritys. Täysillä loppuun asti, mutta kun paukut on loppu, niin ne on loppu.

Ei ole tällainen erikoistilannepelaaminen meille hyvästä. Päinvastoin. Mutta eipä meitä ainakaan yrittämisen puutteesta voi syyttää. Joka akka jätti taas kerran kentälle kaikkensa, viimeistä hikipisaraa myöden. Kummassakin pelissä homma repsahti vasta kolmannessa erässä. Kun me joskus vielä saadaan paikalle koko nippu, täydet kolme ja rapiat päälle…Someday, someway…

Siihen asti; Parempi epäonnistua siinä, missä haluaa onnistua, kuin onnistua yhdentekevässä.

Vielä pari turneeta tähän kauteen. Sisupalkintoja odotellessa...

 
04.05.2018Wirmon päätösjuhlassa jaetut palkinnot ja tunnustukset
24.04.2018A/B-tyttöjen avoimet harjoitukset
23.04.2018C-tyttöjen avoimet Try-in harjoitukset
17.04.2018Maalaisseurojen 04-juniorit yhteistyöhön
12.04.2018C-tytöille SM-kultaa!
08.04.2018Fanibussi C-tyttöjen ratkaisupeliin ke 11.4.
05.04.2018Fanibussi Porvooseen!
03.04.2018C-tytöt finaaleihin!
03.04.2018B-tytöt selättivät jättiläisen
26.03.2018C-tytöt SM- välieriin

Siirry arkistoon »