Pelatut ottelut

20.5.2018
E1-pojat (06) - Kapa -656 - 3 » 20.5.2018
E1-pojat (06) - SPV8 - 1 »

Uutiset

4.5.2018Wirmon päätösjuhlassa jaetut palkinnot ja tunnustuksetLue lisää »24.4.2018A/B-tyttöjen avoimet harjoituksetLue lisää »23.4.2018C-tyttöjen avoimet Try-in harjoituksetLue lisää »

TILASTOPALVELU

http://floorball.fi/tulokset/

Wirmo Facebookissa ja Twitterissä

Wirmolle runkosarjan voitto

26.02.2018

Vaikka ensimmäisen erän pelaaminen Karhukoplaa vastaan ei erityisen suuria lupaillut, teki Wirmo sen mitä siltä on tällä kaudella totuttu näkemään ja nappasi voiton lopulta lukemin 9-6 (1-4, 3-2, 5-0) varmistaen samalla runkosarjan voiton.


Vajaamiehisenä otteluun lähtenyt Wirmo yllätettiin ensimmäisen kerran jo 20 sekunnin pelin jälkeen, kun täysin yksin kotijoukkueen maalille unohtunut Markus Lehtinen sai rauhassa nautiskella kaaripallosta vierasjoukkueen johtoon. Erän puolivälissä Karhukopla tuplasi ilmaiseksi johtonsa alivoimalla, kun wirmolaiset neppailivat pallon omaan häkkiin. Kolmannen maalin Jussi Reko herkutteli kulmavaparista mynämäkeläisten uinuessa ja neljännen osuman iski jälleen Lehtinen.


Runsaslukuisessa yleisössä ei kovin montaa iloista kasvoa 0-4 tilanteessa näkynyt. Toki vierasjoukkueen kannattajat nautiskelivat tilanteesta koko rahalla. Wirmo kuitenkin petrasi pelaamistaan ja sai erän lopulla Niko Vahteran toimesta kuparisen rikki. Toiseen erään kuitenkin totisissa 1-4 lukemissa.


Toisessa erässä Niko Aaltonen oli uinut pakin paikalta vastustajan maalin edustalle ja ohjasi sieltä Mikko Laineen nopean sisäänlyönnin pussiin. Valtteri Suvalan estämisjäähy kuitenkin jarrutti Wirmon kiriä,  kun ex-liigapeluri Markus Lehtinen lapioi ylivoiman päättyessä pallon läheltä sisään valmistellen samalla hattutemppunsa. Suivaantunut Suvala toi wirmolaiset jälleen kahden maalin päähän, kun erä oli suunnilleen puolillaan. Mustia pilviä wirmolaistaivaalle toi Niko Aaltosen viiden minuutin jäähy tämän töötättyä vastustajan hyökkääjän Antti Arolan vartioiman wirmolaismaalin edustalla naamalleen.


Viitosen aikana nähtiinkin maali, mutta kotijoukkueen onneksi sen viimeisteli toistamiseen osunut Suvala. Karhukoplan ylivoima ei toiminut, mutta juuri jäähyn päätyttyä pallo oli jälleen Wirmon maalissa ja päätöserään lähdettiin vierasjoukkueen kahden maalin johtoasemassa.


Päätöserän veikin Wirmo puhtaasti 5-0. Ensin Niko Aaltonen teki illan toisensa, sitten Markus Varjonen osui nopeasta kulmalyönnistä ja lopulta Valtteri Suvala kruunasi pelinsä iskemällä kolmannen maalinsa ja viemällä Wirmon ensi kertaa johtoon. Markus Varjonen ja Jani Varjonen juonivat vielä pari häkkiä ja peli oli sitä myöten paketissa. Kun samaan aikaan IBK MedA otti Vehmaalla takkiin hyvässä vireessä olevalta UHV Bullsilta, varmistui Wirmon runkosarjan voitto ennen päätöskierroksen finaaliksi odotettua MedA - Wirmo -kamppailua.


  • Uninen lähtö, mutta kyllä se siitä taas sitten parani. Suvala ja Aaltonen olivat isossa roolissa molemmissa päissä ja tartuttivat taistelumeiningin myös muihin pelaajiin, kommentoi Wirmon päävalmentaja Tero Tähtinen, joka kehui myös Niko Vahteran olleen vauhdikkaalla pelipäällä.


Runkosarjan voittajana Wirmo pääsee valitsemaan vastustajansa playoffeihin kaksikosta FoSu ja Ruoska. Toistaiseksi vastustajaa ei ole vielä mietitty.


  • Pelataan runkosarja ensin valmiiksi ja mietitään sitten asiaa. Molemmat joukkueet ovat pahoja vastuksia ja nyt onkin aika alkaa pelaamaan täysiä kuusikymppisiä. Uskon sen kyllä onnistuvan, olemme olleet näitä kärkijoukkueita vastaan tällä kaudella parhaimmillamme, pohti joukkueen kapteeni Valtteri Suvala.

04.05.2018Wirmon päätösjuhlassa jaetut palkinnot ja tunnustukset
24.04.2018A/B-tyttöjen avoimet harjoitukset
23.04.2018C-tyttöjen avoimet Try-in harjoitukset
17.04.2018Maalaisseurojen 04-juniorit yhteistyöhön
12.04.2018C-tytöille SM-kultaa!
08.04.2018Fanibussi C-tyttöjen ratkaisupeliin ke 11.4.
05.04.2018Fanibussi Porvooseen!
03.04.2018C-tytöt finaaleihin!
03.04.2018B-tytöt selättivät jättiläisen
26.03.2018C-tytöt SM- välieriin

Siirry arkistoon »