Tulevat ottelut

21.3.2018 17:00
D1-pojat (04) - FBC Turku Keltainen Ottelupaikka » 24.3.2018 10:00
D-tytöt (05-06) - PöU Ottelupaikka »

Pelatut ottelut

19.3.2018 18:00
E1-pojat (06) - FBC Turku3 - 7 » 18.3.2018 15:00
D1-pojat (04) - TPS Tigers5 - 14 »

Uutiset

14.3.2018Wirmo etsii uusia valmentajia mukaan toimintaansaLue lisää »12.3.2018Puimureiden kausi on ohiLue lisää »9.3.2018Salibandyseurat SBS Wirmo ja SBS Masku solmivat junioriyhteistyösopimuksenLue lisää »

TILASTOPALVELU

http://floorball.fi/tulokset/

Wirmo Facebookissa ja Twitterissä

Puimureiden kausi on ohi

12.03.2018

Runkosarjan näytöstyyliin voittanut SBS Wirmon miesten edustusjoukkue sai valita playoff-vastustajansa Fosun ja Ruoskan väliltä. Valinta osui Ruoskaan. Paimiolaiset eivät wirmolaisten runkosarjaylivoimaa muistelleet, vaan pistivät kahdessa ottelussa wirmolaiset kesälomille. Perjantaina HaNilla peli päättyi jatkoajalla 5-6 (2-0, 1-2, 2-3, 0-1) ja sunnuntaina voitto irtosi murskaavasti 12-4 (5-1, 6-2, 1-1).


Perjantain peli näytti menevän puhtaasti wirmolaisille, kun Laineen veljekset Olli ja Mikko olivat yhteistuumin latoneet rehtiin kahteenkymmeneen minuuttiin taululle 3-0 lukemat. Ottelun puolivälissä Ruoska pääsi kaventamaan ja toisen erän lopulla jo maalin päähän. Kolmanteen erään lähdettiin wirmolaisten maalin johdossa, eikä helpon johdon jälkeen heikentyneestä pelaamisesta huolimatta ollut varsinaisesti mynämäkeläisittäin mitään hätää.


Kolmannessa erässä Wirmo sai heti alkuun helpon osuman vastustajan potkittua pallon omiin, mutta seuraavat kolme häkkiä iskikin vastustaja. Tai oikeastaan kaksi, kolmas pomppi omista sisään. Pelimiehen kympin alkaessa kotijoukkue olikin maalin takana.


Jani Varjonen iski Markus Varjosen syötöstä pelin pikaisesti tasoihin, mutta johtomaalia Wirmo ei enää saanut aikaiseksi. Ilman lisäosumia jäi myös Ruoska, joten ratkaisua haettiin jatkoajalta.


Kovin pitkään ei jatkoaikamaalia tarvinnut odotella. Rehdin puolentoista minuutin pelin jälkeen vastustajan pistelinko Ville Mäkelä nappasi pallon Wirmon puolustajalta ja laittoi sen enempiä kyselemättä takayläkköön. Peli ohi ja ensimmäinen kiinnitys jatkopaikkaan Ruoskalle.


Ensimmäinen ottelu oli melko tyypillinen tämän kauden Wirmolle. Alun hyvä ote ei kantanut täyttä peliaikaa. 3-0 johto ounasteli helppoa peliä ja pelaajien suoraviivaisuus katosi kuin nappia painamalla. Liian vaikeat syöttösommitelmat hyökkäys- ja keskialueella tarjosivat liukuhihnalta vastustajan pelaajille ilmaisia riistoja, joista nämä iskivät ahnaasti maalia kohti suoraviivaisesti pyörien. Wirmo ei enää saanut oman pelin kurssia korjattua alun tasolle ja niinpä maalinteko muuttui todella takkuiseksi. Ruoska voitti myös huomattavan osan kaksinkamppailuista ja kaivoi myös siitä itselleen lisävirtaa.Katastrofaalinen kauden lopetus


Sunnuntaina ottelusarjaa jatkettiin wirmolaisille aina yhtä vaikeassa SB Areenassa. Tälläkin kertaa ottelu alku näytti, että wirmolaisten komennossa painellaan. Ja tavallaan paineltiinkin. Avausmaali merkittiin jo ajassa 2.01 Jani Varjoselle ja Ruoska vaikutti olevan aivan köysissä. Sitten alkoi napsumaan Wirmon päädyssä.


Ruoska iski terävästi lähes jokaisesta paikastaan jälleen suoraviivaisesti maalille ajaen ja erän loppuun mennessä taululla olivat todella rumat 5-1 lukemat. Wirmo hieroi ja pörräsi, Ruoska takoi osumia kovaan tahtiin. Erikoinen erä.


Toiseen erään odotettiin wirmolaisten vastausta. Erä alkoikin lupaavasti, kun Olli Laine ampui vieraille kavennuksen. Erän ja pelin puoliväliin mennessä peli oli kuitenkin kotijoukkueelle jo 9-2. Wirmolla oli tässä vaiheessa aikalisä käytetty ja maalivahtikin vaihdettu. Eväät oli kuitenkin jo syöty. Vastustaja napsutteli muutaman lisäosuman ja wirmolaiset pari lohtuhäkkiä ja pelin päätyttyä taululla komeilivat 12-4 lukemat kotivoiton kunniaksi. Ruoskan pelit jatkuvat lohkofinaaleissa, Wirmon kausi on tylysti ohi.


Viimeisen pelin romahtaminen on luonnollisestikin asia, jonka syyt täytyy käydä huolellisesti läpi, jotta jatkossa tällaiset pystytään jollain tapaa välttämään. Toki tulee muistaa, että Ruoska pelasi erityisesti kotipelinsä melko kovassa hurmiossa kovalla prosentilla viimeistellen, eikä antanut vastustajalleen minkäänlaisia mahdollisuuksia. Voittojen avainsanaksi voidaan luokitella suoraviivaisuus. Suoremmin maalille pyrkinyt joukkue otti voitot. Ei välttämättä maailman kauneimmalla salibandylla, mutta melkoisen tehokkaalla sellaisella.


Wirmon leirissä puhalletaan hetki henkeä ja käännetään katseet tulevaan kauteen. Syksyllä jatketaan uutta tulemista. Täytyy myös muistaa, että runkosarjan voitto kahdesti peräkkäin ei irtoa sattumalta. Oikeita asioita on tehty ja pyritään tekemään jatkossakin.

Suuret kiitokset tästä kaudesta yleisölle, pelaajille, toimihenkilöille, sponsoreille, yhteistyökumppaneille ja kaikille, jotka Wirmon toiminnassa ovat tällä kaudella mukana olleet. Ensi kaudella jatketaan uusin kujein. Hyvää kevättä ja kesää!

 
14.03.2018Wirmo etsii uusia valmentajia mukaan toimintaansa
12.03.2018Puimureiden kausi on ohi
09.03.2018Salibandyseurat SBS Wirmo ja SBS Masku solmivat junioriyhteistyösopimuksen
28.02.2018B-tytöt kohtaavat sarjakärjen
26.02.2018Wirmolle runkosarjan voitto
25.02.2018F1- ja F2-juniorit etsivät uusia pelaajia!
15.02.2018Tyttöjoukkueiden kokoaminen käynnistynyt!
15.02.2018PSS ja Steelers Hanille B-tyttöjen vieraaksi
06.02.2018Bulls katkaisi taas Wirmon putken
27.01.2018Wirmo nousi jälleen voittoon

Siirry arkistoon »