Pelatut ottelut

20.5.2018
E1-pojat (06) - Kapa -656 - 3 » 20.5.2018
E1-pojat (06) - SPV8 - 1 »

Uutiset

4.5.2018Wirmon päätösjuhlassa jaetut palkinnot ja tunnustuksetLue lisää »24.4.2018A/B-tyttöjen avoimet harjoituksetLue lisää »23.4.2018C-tyttöjen avoimet Try-in harjoituksetLue lisää »

TILASTOPALVELU

http://floorball.fi/tulokset/

Wirmo Facebookissa ja Twitterissä

Taas yksi kausi Leidien nelosdivaritaipaleesta paketoitu.

13.03.2018

Viimeiseen turnaukseen saatiin raavittua kasaan kaikki 9 Leidiä, joista niistäkin neljännes  pelikelvottomassa kunnossa. Lisäksi pari koutsia pelipaidassa ja pari tyttöä apuna. Eli "kaveria ei jätetä"- mentaliteetilla mentiin, että ei tarvinnu sentään luovutusvoittoja antaa. 

Ekassa matsissa Tepsin 01-02 tytöt vastassa ja asetelma aikuiset vs lapset. Tuomarilinja oli melko jyrkkä ja onhan meidän pelissä aina vähän mailaanlyöntiä, mutta nyt ei voinut lähellekään mennä, niin uhkailtiin heti jäähypenkillä. Peli pyöri hienosti Leidien hallussa, mutta valitettavasti taas kerran turhan helpolla saivat Tepsiläiset pallot uppoamaan Leidimaaliin. Toisessa päässä torjuntoja tuli tasaiseen tahtiin, mutta tulosta ei syntynyt. Ainoan onnistumisen sai Jalppi toisessa erässä ja Christa sen tilastomerkinnän sitten jäähyn muodossa kuittasi kolmannessa. Merkintä kuin merkintä, tilastoissa ollaan!

Toiseen peliin Laitila lähti hakemaan kuittia viime kertaisesta Leidien yllätysvoitosta. Eivät kyllä varmaankaan suoranaisesti pelänneet tappiota, olivathan he kuitenkin kolmantena sarjataulukossa..Mutta eivät ne ilmaiseksikaan voittoa saaneet.  Eka erä mentiin lähestulkoon kokonaan 1-1 tasatilanteessa, kun loukkantuneena kauden ekasta turnauksesta asti ollut Kikka teki huikean paluun kentälle ja passasi Alisalle maalipaikan tasoitukseen. Erän loppuun kuitenkin pari maalia eteen Jyskeelle ja tauolle 1-3 lukemissa. Toisessa erässä maalissa pelaanut Jalppi taipui kahdesti ja viimeisessä erässä Mira onnistui edes syötössään sen verran, että Alisa sai heiluteltua verkkoa toistamiseen. Loppulukemat siis 2-5 Jyskeelle.

Pelit olivat hyvät. Lukemat eivät kerro koko totuutta. Valitettavasti maalintekolajissa ei lohdutuspisteitä jaella. Yrityksen puutteesta meitä ei voi syyttää. Kummassakin pelissä mentiin loppuun asti täysillä, vetopaikkoja oli, noh, paljon. Jalka ei riitä ikinä pikkutyttöjä vastaan, mutta periksi ei anneta. 

Sanotaan näin, että hyvä, että kausi loppui.. siihen on mahtunut niin paljon loukkaantumisia, että Terveystalolta pitäisi saada joku kanta-asiakaskortti joukkueelle, tai vähintääkin ilmaiset röntgenkuvat kaupan päälle. Edes pullakaffet.  Syksyn 21 leidiä oli todella kutistunut nyt 9 paikalle päässeeseen. Sairaskertomuksia riittäisi paikalla olleillakin parin aanelosen verran. Jos toki myös vuorotyöt ja muut harrasteet verottavat aika ajoin. Mutta kyllä on ollut siis vaikeaa. Ja se näkyy myös tilastoissa. Päästettyjä maaleja on toistasataa. Yhtä paljon, kun kolmoseen  nousseilla Tepsin Prinsessoilla tehtyjä. Karua kertomaa, mutta minkäs teet. Neljä voittoa 36:lla tehdyllä maalilla toi kuitenkin toiseksi viimeisen sijan. Eli se nousutavoite yhtä pykälää ylemmäs taulukossa ei nyt toteutunut. Samalla 8 pisteellä sama sijoitus. Ja samalla maalierolla, -77. Ei siis huononnustakaan. Meillä valmennus on joutunut suurimpaan osaan turnauksia vetämään vermeet niskaansa, sen sijaan, että olisivat saaneet valmentaa. Se harmittaa isosti. Oltaisiin tarvittu heitä penkin takana. Ehkä ensi kaudella.. Nyt ladataan akut täyteen, tehdään maakuntakierros ja kerätään rivit kasaan syksyä varten. Ei meistä Nelosdivarissa mihinkään päästä. Ikinä. Ilon kautta, pilke silmäkulmassa, vaikka pää kainalossa! Kiitos uskollisille kannattajille ja kaikille sponsoreille tästä kaudesta. Toivottavasti yhteistyö jatkuu myös seuraavalla! 

04.05.2018Wirmon päätösjuhlassa jaetut palkinnot ja tunnustukset
24.04.2018A/B-tyttöjen avoimet harjoitukset
23.04.2018C-tyttöjen avoimet Try-in harjoitukset
17.04.2018Maalaisseurojen 04-juniorit yhteistyöhön
12.04.2018C-tytöille SM-kultaa!
08.04.2018Fanibussi C-tyttöjen ratkaisupeliin ke 11.4.
05.04.2018Fanibussi Porvooseen!
03.04.2018C-tytöt finaaleihin!
03.04.2018B-tytöt selättivät jättiläisen
26.03.2018C-tytöt SM- välieriin

Siirry arkistoon »