Pelatut ottelut

20.5.2018
E1-pojat (06) - Kapa -656 - 3 » 20.5.2018
E1-pojat (06) - SPV8 - 1 »

Uutiset

4.5.2018Wirmon päätösjuhlassa jaetut palkinnot ja tunnustuksetLue lisää »24.4.2018A/B-tyttöjen avoimet harjoituksetLue lisää »23.4.2018C-tyttöjen avoimet Try-in harjoituksetLue lisää »

TILASTOPALVELU

http://floorball.fi/tulokset/

Wirmo Facebookissa ja Twitterissä

B-tytöt selättivät jättiläisen

03.04.2018

Lähtökohdat puolivälierien ottelusarjaan olivat jo etukäteenkin kutkuttavat.  Joukkueilla oli historiaa tasaisista ja kovista väännöistä ja runkosarjassakin SBS Wirmo ja EräViikingit voittivat toisensa kertaalleen maalin erolla. 

Sarjan ensimmäinen ottelu pelattiin runkosarjassa kolmanneksi sijoittuneen ErVIn kotikentällä ja kotijoukkue voittikin hieman vajaalla kokoonpanolla mukana olleen Wirmon luvuin 6-2-

-Pelasimme hyvän ryhdikkään ottelun. Meillä oli mukana mm. pari -05 syntynyttä junioria tuuraamassa C-tyttöjen pelissä ollutta vakioporukkaa ja hienosti he pelasivatkin. Ilman muuta nosti itseluottamusta tämä, kun tiesimme saavamme lisäpelaajia seuraaviin otteluihin, tuumi valmentaja Eemi Varjonen pelin jälkeen. 

Toinen ottelu Mynämäessä lauantaina olikin sitten melkoinen jännitysnäytelmä johtoaseman vuorotellessa läpi ottelun. Tilanteessa 5-5 päädyttiin aina jatkoajalle asti. Sitä ehdittiin pelata muutama minuutti, kunnes Eerika Koski vapautti wirmottaret voitontanssiin ja vei ottelusarjan ratkaisevaan kolmanteen osaotteluun.

Ratkaisuotteluun Helsingissä Wirmottaret tulivat ensimmäiseen erään vahvasti ja veivät laukaukset maalia kohti 11-4, mutta erän jälkeen johtoasema oli helsinkiläisillä luvuin 1-0. Toisessa erässä ErVi teki erän loppupuolella kolme osumaa ja viimeiseen erään lähdettiin wirmolaisten kannalta pahalta näyttävästä 4-0 tappioasemasta.

Kolmannessa erässä ensin Melisa Aydemir ja sitten Nea Haanperä kavensivat lukemiksi 4-2 ja kirin kruunasi kaksi seuraavaa iskenyt Eerika Koski. Tasoitus syntyi kuudella kenttäpelaajalla vain 32 sekuntia ennen päätössummeria.

-Erätauolla juteltiin, että ei tässä enää ole mitään hävittävää todella vaan nyt vaan lisää rohkeutta ja riskiäkin peliin. Kavennettuamme taululle 4-2 alkoi vastustajallakin hieman ehkä täristä ja sen pelaaminen passivoitui. Käytimme syntyneen momemtumin ja nousimme. Pelasimme kaikilla kolmella ketjulla rohkeasti pallolla ja olimme henkisesti tarpeeksi lujia emmekä pelänneet tappiota, fiilisteli päävalmentaja Mika Pietilä. 

Jatkoaika ei ehtinyt vanheta kuin pari minuuttia Olivia Pietilän vapauttaessa kaksoissiskonsa Emilian maalintekoon ja SBS Wirmon hurja voitonjuhla  oli valmis. Wirmottaret olivat jatkoajalla hallitsevampi joukkue ja uskalsi hakea voittomaalia. 

-Me olimme ja olemme joukkue eikä vaan muutama tähtipelaaja. Ei näitä muiten voittaisi. Ihan mahtava fiilis. Kiitokset vastustajalle rehdistä sarjasta. ErViä vastaan on aina kiva pelata, kun on tasaisia ja kiihkeitä pelejä, kommentoi SBS Wirmon pakki Nora Pietilä ja  pyyhki silmistään onnen kyyneleitä.

SBS Wirmon B-tytöt ovat nyt Suomen neljän parhaan joukossa ja kohtaavat semifinaalissa paikallisvastustaja FBC Loiston. 

-Olipa hieno viikonloppu. Fiksuja tyttöjä kentällä ja sen ulkopuolella. Pienessä kunnassa voidaan olla ylpeitä omista. Isot kiitokset C tyttöjen taustoille, joiden kanssa teimme suunnitelman pelien sijoittelusta ja pelaajien peluuttamisesta yhdessä. Homma meni maaliin asti, C-tytöt ovat SM-finaalissa ja me semifinaaleissa. SBS Wirmo on hieno tyttösalibandyseura, kuten tuleva vastustaja FBC Loistokin. Tulee kova sarja siitäkin, B-tyttöjen valmennus summasi ottelusarjan kokoon. 

04.05.2018Wirmon päätösjuhlassa jaetut palkinnot ja tunnustukset
24.04.2018A/B-tyttöjen avoimet harjoitukset
23.04.2018C-tyttöjen avoimet Try-in harjoitukset
17.04.2018Maalaisseurojen 04-juniorit yhteistyöhön
12.04.2018C-tytöille SM-kultaa!
08.04.2018Fanibussi C-tyttöjen ratkaisupeliin ke 11.4.
05.04.2018Fanibussi Porvooseen!
03.04.2018C-tytöt finaaleihin!
03.04.2018B-tytöt selättivät jättiläisen
26.03.2018C-tytöt SM- välieriin

Siirry arkistoon »