Edustuksella menossa synkempi jakso
Julkaistu: 19.12.2019 00.00

SBS Wirmon miesten edustusjoukkueen tiukasta peliviikosta on saatu kaksi kolmasosaa pelattua, eikä pistepussi ole täyttynyt Paraisten ja Porin reissuilla ollenkaan. Kaksi vierastappiota jättivät happaman maun suuhun, kun SC Wolves oli parempi maalein 5-3 (1-0, 3-2, 1-1) ja FBT Pitu nappasi sarjapisteet luvuin 9-6 (5-2, 2-1, 2-3).

SC Wolvesin kunniaksi täytyy sanoa, että joukkue puolusti kovalla intensiteetillä koko joukkueen voimin ja pelasi muutenkin kurinalaisesti pelisuunnitelmansa mukaan. Wirmolaiset jäivät läpi ottelun laidoille pyörimään, eikä maalipaikoille vain tahdottu päästä. Kun paraislaiset vielä saivat itse iskettyä vähäisistä paikoistaan tarvittavat maalit, oli pelaaminen läpi ottelun vieraille todella vaikeaa.

• Erinomainen peli Wolvesilta. Sitoutuminen joukkuetaktiikkaan näkyi pelaajien otteissa ja tahtotaso sekä kaksinkamppailujen että ottelun voittamiseen oli korkealla. He tekivät meistä huonoja, kommentoi Wirmon päävalmentaja Petri Seppinen.

Sarjaottelu Paraisilla oli samalla tsekkipuolustaja Vojtech Semeradin viimeinen peli Suomessa ja Wirmossa. Hänen oppilasvaihtonsa päättyy vuodenvaihteeseen ja Semerad palaa jouluksi kotimaahansa jatkaen keväällä pelaamistaan tutummissa ympyröissä Tsekeissä.

• Hieno homma, että saimme Vojtechin syksyksi mukaan. Tämä ajanjakso oli varmasti yhtä antoisa meille kuin hänellekin. Erinomainen pelimies ja hyvä tyyppi, joka sopi mainiosti meidän palettiimme. Kaikkea hyvää hänelle jatkoon, kommentoi Seppinen, joka mielellään olisi pitänyt Semeradin mukana myös kevätkaudella.

Siirretty Porin pelikin tappiollinen

Ottelu Pitua vastaan piti pelata jo puolitoista viikkoa sitten, mutta Porin Urheilutalolla järjestettyjen cheerleading-kisojen savukone oli valuttanut kentälle nesteensä ja liukastuttanut pelialustan pelikelvottomaksi. Näin ollen wirmolaiset tekivät kertaalleen hukkareissun Satakuntaan. Uudella yrityksellä peli saatiin pelattua.

Mynämäkeläiset tekivät Olli Laineen toimesta ottelun avausmaalin, mutta sen jälkeen joukkue olikin ottelun loppuajan takaa-ajajana, eikä kotijoukkuetta enää onnistuttu tavoittamaan. Heikoimmat hetket ajoittuivat ensimmäisen erän loppuun ja toisen erän alkuun vastustajan tehdessä kolmeen minuuttiin yhteensä kolme maalia.

• Olimme aika lailla pikkujoulutuulella ja tarjosimme vastustajalle omalla hölmöilyllämme aika monta pikkupakettia, joista nämä kiittivät iskemällä osumia kiitettävän kovalla prosentilla. He olivat huolellisia, me emme, tiivisti Seppinen Porin ottelun tapahtumia.

Synkempää jaksoa elävä Wirmo ei kauaa ehdi tappioita märehtiä, kun jo perjantaina 20.12. taas pelataan. Tällä kertaa kotiotteluun HaNi-Hallille saapuu sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuva SB Hirvensalo.

• Asenne ja taistelutahto kuntoon ja huolellisuutta kaikkeen tekemiseen. Sitä lähdetään tavoittelemaan, pohtii Seppinen.