Ohjeistus 1.6.2020 alkaen
Julkaistu: 24.05.2020 00.00

Ohjeistus 1.6.2020 alkaen

Valtioneuvoston periaatepäätöksen 6.5.2020 mukaisesti urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää 1.6.2020 alkaen erityisjärjestelyin, mikä mahdollistaa lajin- ja pelinomaisen harjoittelun käynnistämisen ulko- ja sisäliikuntapaikoilla. Harjoittelun tulee tapahtua alle 50 hengen ryhmissä.

Liitteenä on Salibandyliiton päivitetty ohjeistus, joka perustuu valtioneuvoston, aluehallintaviraston ja Olympiakomitean ohjeistuksiin. Lisäksi ohjeistusta on laadittu yhdessä muiden joukkuepelien kanssa. Samoin liitteenä on ohje miten toimitaan HaNi -hallilla.

Ohjeistus on voimassa toistaiseksi 1.6. alkaen. SBS Wirmossa seurataan sekä myös edellyttää joukkueita seuraamaan Salibandyliiton, viranomaisten ja Olympiakomitean ohjeistuksia mahdollisten muutosten takia.

1. Ohjeet on käytävä läpi etukäteen joukkueessa koko ryhmän kanssa sekä huolehdittava, että myös pelaajien perheet saavat tiedon ohjeista etukäteen.

2. Harjoittelua ei tule tehdä, mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita tai hän kuuluu Covid-19 viruksen kannalta johonkin riskiryhmään.

3. SBS Wirmon järjestämään harjoitteluun ei pidä ketään yksilöä pakottaa tai painostaa. Valinnan tulee aina olla yksilön itsensä tai yksilöiden itsensä tekemä.

4. Jokainen pelaaja, toimihenkilö ja valmentaja osallistuvat harjoitteluun omalla vastuullaan ja tämä on tuotava esille pelaajien lisäksi myös pelaajien huoltajille ennen harjoittelun aloittamista.

5. Harjoittelussa harjoitusryhmät pyritään pitämään mahdollisimman samoina, siten kun se kyseisessä toiminnassa on mahdollista.

VARSINAINEN TOIMINTAOHJE HARJOITTELUUN ON ERILLISENÄ TARKEMPANA OHJEENA. NÄITÄ OHJEITA TULEE JOKAISEN JOUKKUEEN NOUDATTAA!

hallin koronaohje.pdf
SSBL_ohjeet 01062020 alkaen.pdf


Seuran uusimmat