Niukalla voitolla pisteet Eurasta
Julkaistu: 04.02.2020 00.00

Kotipelinsä nykyisin Euran Urheilutalolla pelaava säkyläläinen Karhukopla piti wirmolaiset loppusummeriin asti tiukilla, mutta lopulta tärkeät sarjapisteet matkasivat Mynämäkeen maalein 6-7 (1-3, 1-1, 4-3).

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat mukavasti wirmolaisten hallussa. Miro Portnojn kahdella ja Jouko Leinosen yhdellä osumalla joukkue karkasi avauserässä jo 0-3 vierasjohtoon, mutta erän lopun ylivoimamaali piti säkyläläiset mukana ottelussa. Ottelun runsas jäähymäärä ja toisaalta varsin salliva mailapelaaminen tekivät pelistä varsin rikkonaista ja vaikka Wirmo toisen erän alkuun Olli Laineen toimesta jälleen kolmen maalin karkumatkalle irtosikin, pääsi KaKo pienen nukahduksen myötä edelleen roikkumaan pelissä mukana kaventamalla pelin 2-4:ään.

Kolmas erä oli wirmolaisittain heikointa. Täysin näpeissä ollut kamppailu meinattiin heikkojen ratkaisujen myötä väkisin lahjoittaa kotijoukkueelle. Jani Varjonen vei päätöserän alkuun Wirmon kuitenkin jälleen kolmen maalin johtoon, mutta niin vain sitkeästi rimpuillut KaKo punnersi jälleen maalin päähän. Loppukympillä molemmat maalasivat vielä kahdesti ja viimeiset hetket Wirmo pelasi neljällä kuutta vastaan, mutta maalin vierasjohto säilyi taululla ja sarjapisteet merkittiin mynämäkeläisten tilille.

• Ei tämä nyt ihan kaikista tyylikkäin voitto ollut, mutta eipä näissä toisaalta tyylipisteitä jaetakaan. Sarjapisteitä saimme kolme ja se oli se mitä tänne tultiin hakemaan. Pari ensimmäistä erää oli meiltä ihan asiallista pelaamista, kommentoi päävalmentaja Petri Seppinen.

Hyökkäyspään tehoista oli tällä kertaa iso palanen pois, kun sarjan pistepörssiä ylivoimaisesti johtava Antti Vuorinen ei päässyt mukaan Euraan. Suurimmat tehopisteet kellotti 2+2 kerännyt Miro Portnoj. Wirmolla on jäljellä vielä neljä runkosarjaottelua ja edelleen pisteitä tarvitaan pudotuspelipaikan varmistamiseksi. Otteluista kolme pelataan HaNi-Hallilla ja ainoastaan UHV Bulls kohdataan vieraissa Vehmaalla. Seuraavaksi Wirmo kohtaa perjantaina kotonaan FBC Turun kakkosjoukkueen.