Leidien kuulumisia
Julkaistu: 26.05.2020 00.00

Leidien kuulumisia

Leidien kausi loppui sekin ison K:n takia yhtä turnausta ennen aikojaan. Kausi oli jokseenkin kaksijakoinen. Alkusarjassa tasoerot olivat melko kovia ja sehän tarkoitti aika karmeita selkäsaunoja useampaan otteeseen. Jatkosarjassa saatiin ongittua tasurilla 1 piste, mutta kaikkiaan ottelut olivat selkeästi tasapäisempiä. Kausi oli siis tunteiden kirjo, niin kuin aina; onnistumisen iloa, pettymyksen kyyneleitä, raivoa, naurua. Mutta silti niiiiiin pirun kivaa! Ja edelleen meidän joukkueen huumori on tämän sarjan suola!

Uutta 4-divarikautta kohti ollaan menossa Leidimäisellä innostuksella. Fysiikkatreenejä vedetään urkalla. Odotetaan täysillä, että päästään Hanille treenaamaan. Uusia naamoja odotetaan tulevaksi ensimmäisiin lajitreeneihin ja toivotetaan edelleen kaikki innokkaat tervetulleeksi, mukaan mahtuu kyllä. Peliasuja tilaillaan ja budjetteja laskeskellaan. Sponsoreja on etsinnässä ja saunailtoja suunnitellaan. Asiat tärkeysjärjestykseen, tietty!

Elikkä, 5.6.20 klo.19 tartutaan taas mailaan! Jos haluat mukaan tähän jengiin, laita viestiä Jojo-Miralle 0505588141! Ja jos koet huutavaa paloa salibandyvalmentamiseen, meillä olis sullekin pesti auki!!





Seuran uusimmat