Visiitti Vehmaalle
Julkaistu: 21.11.2019 00.00

Viikonloppuna Leidit vierailivat turnauksen merkeissä UHV:n pyhätössä. Puolivälissä viikkoa jojolla oli päästä itku, kun jopoxin osallistuvassa osiossa lepäili komiat 9 kenttäpelaajaa toiseen peliin.. Mutta onneksi hätiin saatiin Jannen ja Sirpan tiimistä ketjullinen tehotyttöjä ja puolikuntoisista leideistä riivittiin kasaan loppujen lopuksi 2 ketjua, jotenka ensimmäistä kertaa tällä kaudella päästiin pelaamaan kolmella ketjulla. Ekaan peliin saatiin jopa neljäs laituripari huilimaan. Rytmi sopi Leideille erinomaisesti ja vaikka UHV tekikin ensimmäisen maalin suoraan aloituksesta, tehotyttöketjun Ella kuittasi Elisan syötöstä tasoihin 6 minuutin kohdilla. Liekö sitten yltiöpäinen pelaajamäärä sotkenut Leidien laskupään, kun kentälle lipsahti hiukan liikaa pelaajia ja KatiE pääsi avaamaan jäähytilastonsa. Av kestettiin, niinkuin yleensäkin, hyvin ja ekan erän tilastomerkinnät oli siinä. Toinen erä oli parasta leidipeliä aikoihin ja erä olikin maaliton liki loppuun asti, kunnes ajassa 28 ja rapiat pääsi härkäkaksikko yllättämään maalivahdin tonttia hoitaneen Nooran. Onneksi lähestulkoon seuraavassa vaihdossa Ella pääsi jälleen kuittaamaan tasoihin, tällä kertaa Mellun syötöstä ja kolmanteen erään lähdettiin siis tasalukemissa. Valitettavasti erän alkuun sysimustaa 3 minuuttia ja Vehmaalle 2 maalin kaula. Loppupeli menikin sitten vähän väkisin puskiessa ja vaikka kovasti yritettiin, sai UHV säilytettyä maalinsa puhtaana ja loppulukemiksi jäi 2-4.

Toinen peli pelattiin KaPa-65:n kakkosporukkaa vastaan.Alusta asti kovavauhtinen peli mentiin aikalailla KaPan tahdissa. Ensimmäisessä erässä oli selkeitä hankaluuksia päästä edes hyökkäyksiin ja Kapa rokotti kahdesti Lauran selän taakse selkeistä merkkausvirheistä. Jäähyjä vihellettiin sekä KaPalle, että Leideille (#CeeHoo), mutta tällä kertaa ei annettu edes sitä kuuluisaa av-maalia vastustajalle ylivoimalla. Pointsit siitä meille! Toinen erä mentiin edelleen KaPan askelin, joskin jo muutaman kerran päästiin vetopaikoillekin. Yllättäen Hakamäki sössi pari täydellistä maalipaikkaa ja tehotytötkään eivät kovasta yrityksestä huolimatta saaneet palloa verkon perille. Kolmanteen erään mentäessä 5-0 tappiolla ja saman tien erän alkuun vielä kuudes maali vastustajalle. KaPa otti minkäihmeentakialie oikeen aikalisänkin tässä kohtaa ja Leidit totesivat vaan, että nyt ei muuta kun h***llinen yritys päälle, koska mitään menetettävää ei ole. Yritystä oli, mutta tulosta ei tullut. Ei edes sillä surullisenkuuluisalla ylivoimalla. Päinvastoin. Vastustajalle av-maali ja loppulukemat 8-0.

Seuraavalla kerralla, kun vastustajalle puhalletaan jäähy, pyydetään ystävällisesti tuomarilta jäähyn peruutusta, tahi rikotaan itse, että päästään siitä pahasta.

Pohjalta on hyvä ponnistaa, tasanen alusta. Suunta ei ole kuin ylöspäin ja mitä näitä nyt on. Parin viikon päästä taas Hanilla.