Wirmo C2 poikien SM-sarjan kärkeen
Julkaistu: 24.10.2020 00.00

Oulun tuliaisina täysi pistepotti!

Wirmon C2 pojat kävivät vierailulla pohjoisessa. Kempele hallin lehtereille oli pakkautunut iso joukko salibandyn ystäviä jännittämään poikien C2 SM-sarjan kärkikamppailua. Oulun Luistiseuran pojat olivat monen salibandya seuraavan paperilla ottelun selkeä ennakkosuosikki. Jännitys oli käsin kosketeltavissa. Ottelu kerkesi vanhentumaan vain 1:41, kun Artturi Hyvärinen pääsi Frans Ruostekivin oivaltavasta syötöstä laukomaan Wirmon avausmaalin. 53 sekuntia myöhemmin Veeti Nieminen sivalsi pallon yläpömpeliin. Ensimmäisen erän loppuun Frans Ruostekivi pääsi ylivoimalla tälläämään Artturi Hyvärisen loistavasta syötöstä Wirmolle 3-1 maalin. Toisessa erässä Wirmo paineli menojaan. Joona Peura ylivoimalla Hyvärisen syötöstä taululle 4-1. 5-1 Maalin maalasi Frans Ruostekivi, Hyvärisen syötöstä. 6-1 maalin läpiajosta Artturi Hyvärinen, Leevi Koivistoisen syötöstä. Kolmanteen erään lähdettiin Wirmon 6-1 johdosta. OLS kaventaa erän alkuun ja herätteli samalla pienen toivon kipinän kotijoukkueen kotivaihtoaitiossa. Kolme minuuttia myöhemmin Wirmon kapteeni Artturi Hyvärinen päätti ryhtyä palomieheksi roihua sammuttamaan Julius Anttilan syötöstä taululle 7-1. Miko Suominen, Veeti Niemisen syötöstä 8-1 loppunumerot taululle. -Pelattiin varmaan kauden parasta peliä juuri oikeaan aikaan totesi joukkueenvalmentaja Juha Hyvärinen.

Toinen ottelu pelattiin Pohjanmaan ylpeyttä Seinäjoen Peliveljiä vastaan. Alkulämmöistä lähtien näki että pelistä tulee vaikea. Toki OLS pelin merkitys oli suuri ja isoin latinki purkautui heti pelin jälkeen. Iso numeroista voittoa tottakai lähetään hakemaan sanoi Hyvärinen ennen ottelun alkua. Varsin nihkeä alku saatiinkin peliin. Ottelun puolessa välissä tulostaululla 2-2. Wirmon maaleista vastasivat Artturi Hyvärinen, Julius Anttilan syötöstä ja Veeti Nieminen, Miko Suomisen syötöstä. Joukkue syttyi Matias Hiltusen loistavan torjunnan jälkeen taistelemaan voitosta. Mikael Varjonen ylivoimalla Julius Anttilan esityöstä 3-2. Minuutti tämän jälkeen Joona Peura, Akseli Wikstedtin loistavasti syötöstä 4-2. Kolmannen erän alkupuolella Wirmolle rangaistuslaukaus, jota suorittamaan Mikael Varjonen, pallo rystyllä sisään. 40 sekunttia ja taas Mikael Varjonen, Artturi Hyvärisen syötöstä pallo häkkiin. Ottelu 6-3 pikkupuimureille.

Kempeleen reissu päätti turnaumuotoisten pelien pelaamisen ja seuraavaksi siirrytään yksittäisiin peleihin. Wirmon pojat aloittavat yksittäiset vierassa. Joukkue matkaa sunnuntaina Espooseen. Ensimmäinen kotiottelu pelataan HaNilla la 7.11 klo 15:00. Silloin ratkaistaan Länsirannikon herruus, kun vieraaksi saapuu Turun Pallo Seura. Tervetuloa katsomaan pikkupuimureiden otteluita.