C2 poikien SM-sarja käynistyi!
Julkaistu: 27.09.2020 00.00

1. Sbs Wirmon C2 poikien SM-sarja käynistyi lauantaina Janakkalassa. Kotiin tuomisina pojilla oli täydet neljä pistettä. Wirmon avausvastustajana oli isäntäjoukkue Steelers/SCU. Peli alkoi Wirmon komennuksessa. Wirmo olikin kolmannen erän alussa jo mukavan tuntuisessa 9-3 johto asemassa. Pelin loppu puolella Steelers pääsi hitusen verran peliin mukaan ja lopputulos Wirmolle 11-8.

Päivän toiseen peliin vastustajaksi O2/Muury. Tässäkin pelissä Wirmon pojat hyppäsivät heti kuskin paikalle. Peli oli ekan erän jälkeen tilanteeessa 2-0. Toisessa erässä tehtailtiin maaleja tasatahtiin. Kolmanteen erään lähdettiin 5-3 tilanteesta. Wirmon johto piti loppuun asti. Pisteet Wirmolle 7-3 tuloksella.

Poikien C2 SM-sarja pelataan tällä kaudella ns hydridimallilla. Ensimmäinen kierros turnaus muotoisesti pelaten kerran toisen lohkon joukkueita vastaan. Toinen kierros oman lohkon joukkueita vastaan yksittäisinä peleinä kaksi kertaa(kotona ja vieraissa). Wirmon pelit jatkuvat viikon päästä sunnuntaina Espoossa, kun vastaan asettuvat Indians ja Ervi pohjoinen. Ensimmäinen koti-ottelu pelataan HaNilla 7.11 klo 15:00. Wirmon vieraaksi saapuu silloin TPS Turusta. Tervetuloa seuraamaan ottelua.