Kotipelien voittotili komeasti auki
Julkaistu: 24.11.2018 00.00

Toisessa SM-sarjan kotiottelussa SBS Masku/SBS Wirmon kotijoukkue sai maalihanat kunnolla auki. Alkuun jo parin maalin johtoon livahtanut Steelers kaatui lopulta maalein 17-4 (7-2, 5-0, 5-2).

Ottelun alku ei tosiaan Masku/Wirmolle suuria lupaillut. Löysä oman pään pelaaminen antoi Steelersille mahdollisuudet maalintekoon ja hämeenlinnalaiset kiittivät vieraskoreudesta upottaen pallon pari kertaa pussiin. Minuutti jälkimmäisestä maalista ja kentällä alkoi kotijoukkueen osaltakin tapahtua. Kahdeksassa minuutissa joukkue nakutti 7 maalia, eikä Steelers tästä enää peliin mukaan toipunut.

Toiseen erään vierasjoukkue vaihtoi maalivahtia, mutta peli pyöri avauserää voimakkaammin vieraspäädyssä. Kotijoukkue kasvatti viidellä täysosumallaan eron kymmeneen maaliin ennen toista erätaukoa ja viimeisen erän muutama Steelers-osuma ei kokonaiskuvaa juuri muuttanut. Loppulukemat 17-4 eivät valtavasti jossittelun varaa jätä.

- Jäi meille vieläkin parannettavaa, tietysti. Uudistettu karvauspelimme vaatii vielä paljon töitä ja oli tänäänkin aika ajoin liian helposti ohitettava. Parannetaan aktiivisuutta pallottomina ja hyvää tulee. Hyökkäyssuuntaan toimi maalien muodossa tällä kertaa kivasti, vaikka vielä toki paikkoja jäi hyödyntämättäkin. Uudet ketjut näyttivät ainakin nyt toimivan hyvin. Pienillä viilauksilla kohti ensi viikon Oilers-kohtaamista siis, kommentoi joukkueen valmentaja Mikko Immonen.

Kotijoukkueen tehot jakautuivat kaikille kolmelle ketjulle, mutta kakkosketjussa pelanneet Lauri Eloluoto (2+4), Elias Nummelin (3+1), Mico Laaksonen (2+5), Tomi Alho (2+0) ja Hugo Pinta pelasivat tehojen muodossa vahvimmin.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin maalivahti Joonatan Martelius ja vierasjoukkueesta Elias Virtanen.