B-tyttöjen finaalit alkoivat
Julkaistu: 17.04.2019 00.00

B-tyttöjen finaalit alkoivat

SBS Wirmon B-tytöt aloittivat SM-sarjan finaalipelit kotivoitolla ja vierastappiolla, kun HaNilla peli päättyi wirmolaisille 5-2 (2-0, 1-2, 2-0) ja Mosahallissa EräViikingeille 5-3 (1-1, 1-0, 3-2).

Kotiottelu oli kautta linjan taktista ja tarkkailevaa pelaamista. Ensimmäisen erän lopulla Wirmo sai kaksi tärkeää osumaa ja pääsi ottelussa niskan päälle. Kokonaisuudessaan ErVi sai luotua yhtä paljon maalipaikkoja kuin kotijoukkuekin, mutta Sara Kosken hyvä maalivahtipeli ja omien maalipaikkojen riittävän tehokas hyödyntäminen takasivat lopulta SBS Wirmolle avausvoiton runsaslukuisen (342 katsojaa) yleisön edessä.

Toiseen osaotteluun saapui erityisen hyvin kotiläksynsä tehnyt EräViikingit. Muutetulla taktiikallaan joukkue onnistui tylsyttämään vierasjoukkue Wirmon peliä ja nappasi ottelusta ansaitun kotivoiton. Edes runsaslukuinen vierasfanijoukko ei tuestaan huolimatta onnistunut siivittämään wirmolaisia tällä kertaa voittoon.

Ottelusarja jatkuu keskiviikkona 17.4. HaNi-Hallissa 18.30.

Ottelusarja ratkeaa aikaisintaan lauantaina Helsingissä. Mikäli se venyy viidenteen ja ratkaisevaan otteluun, pelataan peli HaNilla pääsiäismaanantaina 18.00.

Seuran uusimmat