PiTU oli parempi, seuraavaksi testataan TPS A
Julkaistu: 18.09.2020 00.00

PiTU oli parempi, seuraavaksi testataan TPS A

Vaikka Wirmon pelaamisessa viime viikon kotikamppailussa paljon jo parempia merkkeljä olikin, ei joukkueen esitys vielä riittänyt voittoon asti kauden kolmannessa harjoitusottelussa, jossa vastassa oli PiTU Porista. PiTU oli lopulta parempi maalein 3-4.

Vaikka pelissä wirmolaisittain edelleen Salba-peleistä tuttuja ongelmia olikin, saatiin pelaamista taas pykälän verran lähemmäksi sitä, mitä toivotaan. PiTU oli tällä kertaa hyökkäyksiin lähdöissä hitusen aggressiivisempi, kun taas Wirmo pyrki rakentamaan paikkansa pallokontrollin kautta. Ensimmäisen maalinsa porilaiset tekivät keskialueen virheestä ja pari seuraavaa nopealla pelinkäännöllä. Viimeisen vastustaja viimeisteli viiden minuutin ylivoiman päätteeksi.

- Pelimme on viikossa kehittynyt monella osa-alueella ja oikea ilme alkaa löytyä. Puolustimme hyvin, karvasimme hyvin ja maalivahtipeli oli kunnossa. Hyökkäysalueelle pääseminen on vielä vaivalloista ja maalipaikkojen rakentaminen ja hyödyntäminen vaatii vielä töitä, päävalmentaja Seppinen kommentoi.

Viimeisen harjoituspelinsä Wirmon miesten edustusjoukkue pelaa lauantaina Turussa TPS:n A-junioreita vastaan.

La 19.9. TPS A - SBS Wirmo Kupittaan palloiluhalli 15.00

Seuran uusimmat