Monipuolisuutta hyökkäykseen
Julkaistu: 30.09.2020 00.00

Monipuolisuutta hyökkäykseen

Kakkosdivisioonassa vuosien varrella älyttömät tehot taululle lätkinyt Miro Portnoj (s. 1995) edustaa tämän kauden Wirmossa nuoresta iästään huolimatta kokemusta. Onnistuessaan Portnoj voi komeilla Suomisarjan pistepörssissä korkeallakin, sillä sen verran meritoituneesta tehomiehestä on kysymys. Pelaamisensa lisäksi Portnoj valmentaa useampaakin Wirmon juniorijoukkuetta.

- Pepe on maalintekijä ja pelintekijä. Taitava sellainen. Päästessään maalipaikkaan, hän löytää miellyttävän usein pallolle sopivan reiän ja tööttää sen verkon perukoille. Haastaa ja suojaa palloa erinomaisesti aiheuttaen toimillaan vastustajan puolustukselle vaikeuksia. Tekee täysin poikkeuksellisia ja odottamattomia ratkaisuja pallon kanssa, päävalmentaja Seppinen toteaa.

Portnojn kummiyrityksenä toimii turkulainen pitkän linjan perheyritys Sankari Puku, jonka valikoimista löydät puvut, asusteet ja arkihousut riippumatta siitä, minkä kokoinen olet. Kokoskaalaan kuuluvat myös hyvin pienet ja hyvin suuret koot. Oman ompelimon ansiosta heillä onnistuvat myös pienet muokkaukset, kuten lahkeiden tai hihojen lyhennykset sekä takkien kavennukset. Sankari Puvussa sinun ei tarvitse tietää kokomerkinnöistä välttämättä mitään – myyjä etsii sinulle istuvan puvun puolestasi, jolloin puvun hankkiminen on helppoa ja nopeaa. Saat apua myös juhlatilaisuuksiin liittyvän etiketin kanssa. Sankari Puku viettää huomenna torstaina 1.10. uudistuneen liikkeensä avajaisia!

Lisätietoa avajaistarjouksista ja Sankari Puvusta

Eemeli Mustamäki (s. 1999) aloittaa vasta nyt ensimmäistä kauttaan aikuisikäisenä pelaajana, mutta on siitä huolimatta pelannut jo miesten joukkueissa ikuisuuden. Wirmon juniorijoukkueista jo varhain Puimureihin edennyt Mustamäki on edustanut urallaan myös TPS:aa ja Rauman Salbaa.

- Kypsä, monipuolinen pelaaja, joka pelaa paikkaa kuin paikkaa. Ohjaa hyvin peliä ja pystyy rauhoittamaan sekä rytmittämään tilanteiden vaatimalla tavalla. Kunhan saa lisää tehoja ja pelirohkeutta, on johtava pelaaja, Seppinen tuumii.

Joonas Sukari (s. 2000) on SBS Maskun kasvatti. Sukari pääsi jo viime kaudella Puimureissa pelien makuun ja on tällä kaudella valmis ottamaan seuraavan stepin pelaaja-urallaan.

- Valtava määrä energiaa kentällä ja sen ulkopuolella, mikä näkyy kentän puolella valtavana työmääränä. Joukkuepelaaja. Työnteko ei välttämättä aina näy tilastoissa, kun syöttäjiä merkitään vain yksi. Vielä kun alkaa löytämään maaliverkot paremmin kuin päätyseinän, tulee olemaan kovan luokan pelimies, vanha maalinsylkijä Seppinen toteaa.

Joonas Sukarin kummiyrityksenä toimii Sukari Konserni, joka tekee jatkuvasti monenlaisia kiinteistökehityshankkeita ympäri Suomea. Lisäksi konsernin toimenkuvaan kuuluvat vuokraus, kiinteistövälitys sekä asuntosijoittaminen.

Lisätietoa Sukari Konsernista

Juho Kuutsa (s. 1999) siirtyi Wirmoon Tepsistä jäätyään A-junioreista yli-ikäiseksi. Vielä ei hänelle liigapaikka TPS:n kovasta hyökkäysosastosta auennut. Kuutsa on pelannut miesten pelejä aiemmin SB Welhot Nilsiän kakkosdivarimiehistössä jo B-juniori-ikäisenä.

- Juho on tunnollinen pienikokoinen väkkärä. Duunari, jolla on huikea liike ja laukaus. Pelaa vasta ensimmäistä kauttaan Wirmon miehissä, mutta saattaa ottaa heti jo isoakin roolia. Voi pelata hyökkäyksessä paikkaa kuin paikkaa, Seppinen analysoi.



Seuran uusimmat