Uusia kasvoja yläkertaan
Julkaistu: 01.10.2020 00.00

Uusia kasvoja yläkertaan

Hyökkäyspää täydentyy vielä muutamilla pelaajilla, joista löytyy myös uusia tuttavuuksia Puimureiden paidassa.

Henri Alho (s. 1994) on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta pelaamaan jo 140 ottelua Salibandyliigassa TPS:n paidassa. Viimeisimpänä Alho on edustanut IBK MedAa, jonka tarinan päättymisen myötä hän siirtyi nyt Mynämäkeen SBS Wirmon paitaan. Alhon kokemus ja osaaminen otetaan Wirmossa ilomielin vastaan.

- Taitava ja viisas pelaaja. Viime kaudella MedAssa johtava rooli ja tulostakin syntyi varsin mukavasti. Päässyt Nissin tavoin hyvin sisään joukkueeseen. Odotan häneltä kokeneena pelaajana paljon ja uskon hänen nousevan johtavaan asemaan myös meidän hyökkäyskalustossamme, päävalmentaja Seppinen kertoo.

Lauri Helminen (s. 1989) siirtyy Wirmoon UHV Bullsista. Helminen on pelannut Divarissa 61 ottelua tehoin 41+30=71 eli kysymys on parhaimmillaan melkoisen tehokkaasta pelurista, jolta voi odottaa tehoja myös Suomisarjassa.

- Tekee töitä molempiin suuntiin. On Alhon tavoin kokenut pelaaja, jolta odotetaan onnistumisia hyökkäyssuuntaan, koska tiedetään että puolustuspelaaminen onnistuu joka tapauksessa. Omaa kyvyn laittaa pallon maaliin sieltä mistä tilaa löytyy, ei aina tarvitse pommittaa täysillä, Seppinen analysoi.

Jouko Leinonen (s. 2001) on Wirmon juniorikoulun kasvatteja. Leinonen on pelannut edustuksen paidassa jo useamman kauden ajan ja vaikka armeija sotkeekin tämän kauden kuvioita, tulee varmasti tekemään jälleen kaikkensa joukkueen pärjäämisen eteen.

- Erinomainen laukaus ja fyysinen pelaaja, joka ei paljon kaksinkamppailuja häviä. Jouko tuo meille hyökkäysvoimaa ja maaleja, Seppinen kommentoi.

Leinosen kummiyrityksenä toimii Timeka Oy. Jo parinkymmenen vuoden ajan Mynämäessä toiminut Timeka on konepaja, jonka palveluihin kuuluvat mm. konepaja-, koneistus- ja laserleikkauspalvelut. Erikoisosaamisalueita ovat koneenrakennuksen korkeat vaatimukset täyttävät rungot, osat, komponentit- ja rautarakennetyöt, yksittäis- ja piensarja-osat, laserleikkaus, alumiiniprofiilien koneistus, taivutus sekä hitsaus, mittatarkkojen kehien valmistus, konepaja-alihankinta ja sopimusvalmistus, jauhemaalaus sekä teräsraepuhallus.

Lisätietoa Timeka Oy

Valtteri Toivonen (s. 2001) tuli viime kaudella mukaan A-junioreihin ja nousee tällä kaudella myös edustuksen riveihin. Karhukoplalaislähtöinen Toivonen pelasi viime kaudella lähes jokaisella pelipaikalla ja onkin Seppisen kuvauksen mukaan monipuolinen pelaaja.

- Tuo liikkeellään apua hyökkäyssuuntaan ja puolustaa tunnollisesti. Täytyy saada yritys näkymään myös tehoissa, potentiaalia siihen on kyllä, Seppinen sanoo.

Toivosen kummiyrityksenä toimii laatuautojen ostopaikka Länsimoottori, josta löydät laadukkaat premium-autot ja niihin vaihdossa tulleet vaihdokit aina Suomen edullisimmalla hintatasolla.

Lisätietoa Länsimoottorista

Seuran uusimmat