Nuoria pelureita juniorisopimuksella edustukseen
Julkaistu: 02.10.2020 00.00

Nuoria pelureita juniorisopimuksella edustukseen

SBS Maskun ja SBS Wirmon välisen yhteistyön myötä pääsee Maskunkin junioripolun kulkeneita kasvatteja mittaamaan osaamistaan junioripelien lisäksi miesten Suomisarjassa. Muun muassa Tomas Alivuotila, Samu Lehto ja Jonni Oikarinen kuuluvat näihin pelaajiin.

Tomas Alivuotila (s. 2001) on nopea ja röyhkeä hyökkääjä, jonka tuleva kausi menee varmaankin pääosin junioreissa, mutta jonka jo viime kaudella alkanut sisäänajo miesten peleihin jatkuu luonnollisesti myös tällä kaudella.

- Hyvä haastamaan ja ohittaakin monta pakkia 1vs1 tilanteissa. Vielä maalintekoon lisätehokkuutta ja alkaa tulla hyvää jälkeä, päävalmentaja Seppinen luonnehtii.

Samu Lehto (s. 2001) on rightin puolen hyökkääjä, jonka erityisvahvuutena on kaksinkamppailujen rouhiminen ja niistä pallojen voittaminen.

- Lehdolla on erinomainen laukaus, jota mielellään näkisi useamminkin. Osaa rytmittää peliä hyvällä pelikäsityksellään ja kun saa lisää suoraviivaisuutta sekä pelirohkeutta, niin kehitys jatkuu vaan parempaan suuntaan, Seppinen toteaa.

Jonni Oikarinen (s. 2000) on pallovarma ja peliälykäs puolustaja. Oikarinen pelasi harjoituspeleissä myös keskushyökkääjän tontilla ja näytti hallitsevansa myös sen pelipaikan.

- Usein oikeassa paikassa ja uskaltaa myös lähteä mukaan tukemaan hyökkäyksiä oikea-aikaisesti. Hyvä pallollinen puolustaja, Seppinen kertoo.

Lisäksi jo heti avausottelun pelaavaan kokoonpanoon murtautuu mukaan vasta 16-vuotias Eemil Isolauri (s. 2004), joka siirtyi viime kaudella UHV Bullsista SBS Masku/SBS Wirmon C1-junioreihin ja otti jo heti ensimmäisellä kaudellaan valtavia kehitysharppauksia. Isolauri pelasi jo viime kaudella myös UHV Bullsin paidassa miesten kakkosdivisioonapelejä ja onkin mielenkiintoinen tuttavuus Puimureiden kokoonpanossa.

Seuran uusimmat