Suomisarja alkaa!
Julkaistu: 02.10.2020 00.00

Suomisarja alkaa!

SBS Wirmon miesten edustusjoukkue aloittaa Suomisarjan pelit tänään HaNi-Hallissa kohtaamalla lohjalaisen LoSBin. Ottelu alkaa klo 19.30.

Puimureiden päävalmentaja Petri Seppiselle vastustaja on ennalta melkoisen tuntematon.

- Koska vastustajasta ei suuremmin ole ennakkokäsitystä, lähdemme klassisesti keskittymään siihen omaan pelaamiseen ja reagoimme sitten, kun näemme, miten LoSB peliin tulee. Varmasti alku tulee olemaan hiukan tunnustelevaa, Seppinen tuumii.

Aivan parhaalla nipulla Wirmo ei pienten kolhujen vuoksi otteluun pääse, mutta varsin iskukykyinen joukkue on joka tapauksessa liikkeellä.

- Mielenkiintoista nähdä, miten uudet pelaajat ovat sopeutuneet ja pääsevät peliin mukaan. Varmaan on vähän jännitystäkin ilmassa. Pyrimme olemaan alusta asti aktiivisia, niin ei tarvitse niin paljon poikien miettiä mitä pitäisi tehdä, Seppinen hymähtää.

SBS Wirmo tänään:

Maalivahdit:

Aleksi Vainio, Joel Välimäki

1-ketju:

Henri Alho - Jere Hareja - Valtteri Sainio

Henrik Rossi - Timi Koski

2-ketju:

Lauri Helminen - Juho Kuutsa - Eemil Isolauri

Antton Koski - Tino Pietilä

3-ketju:

Joonas Sukari - Eemeli Mustamäki - Valtteri Toivonen

Niko Aaltonen - Juho Nissi

4-ketju:

Samu Lehto, Elmo Kylänpää, Tomas Alivuotila

Salibandyliitto on ohjeistanut katsomoon saapuvia kannustajia käyttämään kasvomaskia. Lisäksi yleisön toivotaan huolehtimaan käsihygieniasta, turvaväleistä sekä aivastamaan hihaansa tarpeen niin vaatiessa. Kipeänä ei katsomoon saa missään nimessä tulla. SBS Wirmo toivoo yleisön toimivan mahdollisimman vastuullisesti, jotta pallot pysyvät jatkossakin pyörimässä. Kiitos etukäteen ja tervetuloa!

SBS Wirmo - LoSB 19.30, HaNi-Halli

Seuran uusimmat