Puimureille vahvistuksia
Julkaistu: 19.11.2022 13.09

Puimureille vahvistuksia

Suomisarjalohkonsa piikkipaikalla komeileva miesten edustusjoukkue sai kaksi pikkujoulupakettia, kun puolustaja Henrik Rossi ja maalivahti Tero Santanen liittyivät kuluvalla viikolla virallisesti mukaan joukkueen rosteriin. Kumpikin on jo syksyn mittaan toki käynyt harjoituksissa hakemassa tuntumaa.

  • No, kummankin kohdalla on näyttänyt siltä, ettei mitään taukoa lajista ole edes ollut. Hyvässä kunnossa ja vakuuttavaa tekemistä, kommentoi vahvistuksiin tyytyväinen päävalmentaja Petri Seppinen.

Rossi on wirmolaisille tuttu jo useammaltakin kaudelta ja mies tuokin pallollisella tekemisellään taitoa, näkemystä ja rauhallisuutta joukkueen alakertaan. 29-vuotias Rossi on kauhonut aikoinaan ensimmäiset salibandykautensa Kaarinan Sheriffien ja Turun Palloseuran juniorijoukkueissa ajautuen sieltä jo liki kymmenen kautta sitten maaseudulle SBS Wirmon paitaan. Väliin mahtuu myös piipahdus Raumalle Salban riveihin.

  • Saamme paitsi taitoa, myös johtajuutta ja kokemusta. Rossi on pelaajana ja persoonana esikuva nuorelle joukkueellemme, Seppinen kommentoi.

33-vuotias Tero Santanen on Wirmon tämän kauden joukkueen vanhin pelaaja. Uudenkaupungin Salibandyn juniori- ja edustusjoukkueen kautta Vehmaan UHV Bullsiin juurtunut Santanen tuo niin ikään tolppien väliin rauhallisuutta ja kokemusta nuorten maalivahtien tueksi. A-nuorten SM-sarjasta, miesten divarista ja kakkosdivarista pelikokemusta kerännyt Santanen siirtyy Wirmoon hyvillä mielin.

  • Ikä on toki vain numero, mutta kyllähän se sinällään on ihan hauska yksityiskohta, että olen 33-vuotiaana tosiaan joukkueen vanhin peluri. Nuoret maalivahdit ovat kovia jo nyt ja lähdenkin vähän niin kuin ikämiesosastolta heitä haastamaan ja kokeilemaan mihin rahkeet vielä riittävät, Santanen naureskelee.

Seppinen uskoo Santasen auttavan tuovan joukkueeseen tiettyä äijämäisyyttä, joka voi kevään tärkeissä peleissä vielä auttaa tiukkojen otteluiden kääntämisessä mynämäkeläisille.

  • Pitkä kokemus tiukoista peleistä ja maanläheinen asenne ilman kikkailuja. Santanen istuu kyllä hyvin porukkaamme, ei epäilystäkään. Nyt on mahdollisten päällekkäisten pelien varalta yksi vaihtoehto lisää tolppien väliin heitettäväksi, Seppinen kommentoi.

Henrik Rossi pääsee debytoimaan tämän kauden Wirmossa jo tänään kotipelissä Susia vastaan. Santanen joutuu odottelemaan vielä hetken siirron karenssiajan päättymistä, joten tämän päivän kokoonpanossa ei Vehmaan liimanäppiä vielä nähdä.

SBS Wirmo - Sudet SB HaNi-hallissa la 19.11.2022 18.00