Miehet jatkoon cupissa
Julkaistu: 03.09.2018 00.00

SBS Wirmon miesten edustusjoukkueen harjoituspelit pyörähtivät lauantaina HaNilla käyntiin, kun yksi Teho Sport Suomen cupin toisen kierroksen turnauksista pelattiin Mynämäessä.

Avausottelussa vastassa oli varsin niukalla nipulla liikkeellä ollut hämeenlinnalainen Bullets. Wirmolaiset ottivat alusta asti pallonhallinnan, mutta parhaille maalintekopaikoille pääsy oli kokeneiden hämeenlinnalaisten toimesta varsin hyvin tukittu. Wirmo sai avauserässä kuitenkin pallon kolme kertaa maaliin. Kaksi ensimmäistä osumaa teki Wirmon paitaan palannut Miro Portnoj ja kolmas kimposi omaan maaliin Bullets-puolustajan jalasta.

Toisessa erässä mynämäkeläiset iskivät neljä lisäosumaa ja peli oli taputeltu. Kosmeettisessa kolmannessa erässä ei enää osuttu avopaikoistakaan, eikä Bulletskaan onnistunut rikkomaan kuparistaan, joten loppulukemiksi kirjattiin 7-0 wirmolaisvoitto.

Toisessa ottelussa Wirmon vastustajaksi osui oman avauspelinsä runsasmaalisesti voittanut SC Urbans. Urbans aloitti Wirmoakin vastaan reippaasti ja hieman telineisiin jääneet mynämäkeläiset olivat jo 3-1 tappiolla. Ensimmäisessä erässä saatiin kuitenkin pallo vielä kertaalleen Urbans-maaliin ja niinpä toiseen erään päästiin vain yhden maalin takaa-ajoasemassa.

Keskimmäisessä erässä tehtiin vain yksi maali ja sen iski Wirmo. Tasatilanteessa alkaneen kolmannen erän kotijoukkue Wirmo vei lopulta nimiinsä 5-1, eikä ottelun voittajasta jäänyt epäselvyyttä. Kahdella voitolla Wirmo selviytyi jatkoon kolmannelle kierrokselle ja saa seuraavaksi vastaansa TahVen, joka toissa kaudella paineli cupissa lopulta haastajafinaalin voittajaksi asti.

Otteluissa nähtiin Miro Portnojn kahden hattutempun lisäksi hyviä suorituksia erityisesti junioriosastolta. Matias Hakamäki ja Jere Hareja ampuivat avausmaalinsa Wirmon miesten joukkueen paidassa ja muun muassa Joona Lahti taisteli hyvin puolustuspäässä ensimmäisissä aikuisten peleissään. Cupin pelit jatkuvat kahden viikon päästä.