Härät tehokkaampia Vehmaalla
Julkaistu: 24.09.2018 00.00

Härät tehokkaampia Vehmaalla

Edustuksen sarjakausi alkoi Vehmaalla paikallista palloiluylpeyttä, UHV Bullsia vastaan. Uuden päävalmentajansa, Jani Haapanalan johdolla joukkue oli sitoutunut puolustustaktiikkaansa täydellisesti ja paini miesvartioinnilla wirmolaiset tehottomiksi.

Sinällään ottelu ei juuri poikennut viime kauden Vehmaan vierailusta. Samalla kaavalla mentiin. Kotijoukkue taistelee, repii ja raastaa hiukan sääntöjen rajamailla kamppaillen isommastakin asiasta kuin kahdesta sarjapisteestä. Tähän kaavaan yhdistetään onnistunut maalivahtipeli ja tehokas viimeistely. Toisella puolella kenttää on palloa hallitseva mynämäkeläisnivaska, joka saa kyllä luotua riittävät maalipaikat, mutta terävyys ei ole ollenkaan vaaditulla tasolla. Näin pisteet jäävät halukkaammalle osapuolelle, mikä sinällään on ihan oikein.

Ottelun tilastot

- Eipä tässä mitään suurempaa surujuhlaa kannata järjestää. Olemme kahden pisteen päässä playoffviivasta, ei sen kummempaa. Lauantaina kotona seuraavaksi mahdollisuus avata pistetili. Toki asenne- ja pelipuolellakin tarvitaan jonkinmoista terästäytymistä, mutta eiköhän se kotihalliin löydetä, kommentoi joukkueen päävalmentaja Tero Tähtinen katseet jo tulevaan Naantali-peliin kääntäen.

SBS Wirmo - SB Naantali HaNi-Hallissa lauantaina 29.9.2018 18.30

Seuran uusimmat