B-tyttöjen SM-sarja alkaa!
27.9.2018 13:17 Uutisointi / Seuran etusivu

B-tyttöjen sarja starttaa tiukalla ErVi-pelillä. (Kuva Hannu Iso-Oja)

B-tyttöjen Sm-sarja pyörähtää käyntiin heti todellisella trillerillä, kun viime kaudella puolivälierissä pitkän kaavan mukaan toisiaan mitanneet SBS Wirmo ja EräViikingit Helsingistä kohtaavat sarja-avauksessa Hani-hallilla perjantai-iltana klo 18.30. Joukkueet ovat menneiden vuosien saatossa pelanneet useita ns. maalin pelejä, joten lähtökohdat todelliseen huippumatsiin ovat olemassa.

Mynämäessä startataan ikäluokan SM-sarjaan jo kolmatta perättäistä syksyä. Pelaajista Olivia ja Emilia Pietilä, Erika Rekola, Tessa Pietilä ja Nora Pietilä ovat olleet mukana jokaisessa näistä joukkueista.

Viime vuoteen kokoonpanossa ei kovin isoa muutosta tullut. Kaksi pelaajaa tuli yli-ikäiseksi ja vastaavasti muutama C-tytöissä yli-ikäisiksi tullut pelaaja liittyi joukkueeseen. Mynämäen ulkopuolelta joukkuetta vahvistavat Tepsistä mukaan liittynyt Emilia Kurppa ja SBS Maskussa pelioppinsa saanut Oona Jokela.

-Kyllä meillä on hyvä joukkue ja varmasti on hyvä sauma pärjätä sarjassa. Olimme viime vuonna neljänsiä aika lailla samalla porukalla ja uudet pelaajat tuovat hyvän lisämausteen. Kärki on kuitenkin tiivis ja vaatii aina huippuonnistumista ottaa parhailta pisteitä. Tähtäämme kyllä siihen nippuun, joka ottaa kotiedun playoffeihin, kotijoukkueen päävalmentaja Mika Pietilä pohtii kauden alla.

Vastustaja EräViikingit on myös ikärakenteensa vuoksi pysynyt aika tavalla samassa kokoonpanossa ja onkin varmasti kauden alussa valmiimpia joukkueita. Viime kauden playoffeista lienee jäänyt sopivasti kalavelkoja wirmottarien suuntaan.

-Todella hyvä joukkue, jota on jo vuosia valmennettu laadukkaasti. Kotiyleisö näkee ison kasan tulevia tähtiä ja jo liigassa debytoineitakin ErVi-tyttöjunioreita samalla kertaa. Pelit ovat olleet kiihkeitä, mutta pelattu aina hyvässä urheiluhengessä. Hieno avaus kaudelle, kommentoi valmentaja Juha-Matti Henriksson vastustajaa.

Sarja alkaa wirmolaisten osalta tuplaviikonlopulla. Sunnuntaina vuorossa on vierasottelussa puolustava Suomen mestari FBC Loisto Turusta.

SBS Wirmon kapteeni Tessa Pietilä kannustaa kotiyleisöä perjantaina Hanille:

  • Kiva päästä taas pelaamaan sm-sarjaa tällä joukkueella. Ollaan treenattu paljon ja kaikki pelaavat hyvällä fiiliksellä. Koko meidän joukkue odottaa tosi paljon, että kausi alkaa ja kaikilla on paljon motivaatiota. Eka peli on Erviä vastaan, saa nähdä kumpi tällä kertaa voittaa, kun pelit on ollu aina niin tasaisia. Parhaamme tehdään, lupaa kapteeni Pietilä.

SBS Wirmo-EräViikingit Hani-hallissa pe 28.9 18.30.


   
Lisää uutisia
Salibandyseura Wirmo Ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031