Miesten edustuksella kotiavaus lauantaina
Julkaistu: 27.09.2018 00.00

Miesten edustuksella kotiavaus lauantaina

Avauskierroksen tappiota UHV Bullsia vastaan on nyt viikon verran pureksittu, otettu opiksi ja menty jutimaisesti eteenpäin. Pidempään yksittäistä pistemenetystä ei tässä sarjassa kannatakaan vatvoa, sillä uudet haasteet odottavat jo kulman takana. Tai Mynämäellä voisi tietysti sanoa Nurkan takana. Sieltä rantalentiskentältä löytyikin hihalyöntiään hiomasta Puimureiden valmentaja Mikko Heikkilä.

Milläs mielellä Naantalia vastaan?

- Hyvillä mielin. Treeniaktiivisuus on tällä viikolla ollut paremmalla tasolla kuin ikinä ja nyt alkaa nälkä kasvaa viikonlopun kotiavausta odotellessa.

Onko jotain erityisiä teemoja lauantain peliin?

- Toki. Viimeistelyyn pitää saada rentoutta ja samalla kaivaa siihen se viimeinen tarkkuus. Vehmaalla loimme tarvittavat paikat, mutta olimme viime kädessä hiukan ujoja ronskien härkäpakkien syleilyssä.

Uskotko yleisön löytävän paikalle?

- Tietysti. Grillauskelit on jo aika pitkälti selätetty ja syksy painaa päälle. Mikäs sen parempi tapa olisikaan viettää lauantai-iltaa, kuin pakata perhe Massikan kyytiin ja päräyttää HaNille nauttimaan vauhdikkaasta salibandysta. Pihalta makkara kouraan ja muutama kolikko arpajaisiin. Peruspaketti on kunnossa. Ainahan yleisö on meille ollut se erityisvoimavara. Alusta asti mukaan matkalle!

Kiitoksia! Ja tsemppiä lauantain koitokseen!

SBS Wirmo - SB Naantali la 29.9. 18.30 HaNi-Halli

Kausikortit 35 e

Pääsyliput 5 €

Alle kouluikäiset veloituksetta


Seuran uusimmat