Ruoskalle pisteet maalaisklassikosta
Julkaistu: 24.10.2018 00.00

Erityisesti keväisin Wirmolle vaikeaksi vastustajaksi osoittautunut Paimion Ruoska oli tällä kertaa terävämpi jo näin syksyllä, kun mynämäkeläiset vierailivat SB-Areenalla lauantaina pistejahdissa. Ruoska oli parempi lukemin 9-6 (3-3, 4-1, 2-2).

Avauserässä Wirmo oli näennäisesti käsi ohjauspyörällä. Vierasjoukkue siirtyi 0-2 johtoon ja uudestaan Ruoskan kavennuksen jälkeen 1-3 johtoon, mutta erätaukoon mennessä isäntäjoukkue oli kirinyt pelin tasoihin.

Toisessa erässä jatkettiin numeroiden valossa tasaisesti, mutta erän lopulla parin minuutin tehohetki vei Ruoskan kolmen maalin johdossa päätöserään. Wirmo ei päätöserässä saanut kunnon kirivaihdetta päälle ja niinpä tasaisesti väännetyn päätöserän myötä lopulliseksi eroksi jäi kolme maalia.

• Heikko peli meiltä. Suurimmat ongelmat olivat tällä kertaa pallottomassa pelissä, kommentoi päävalmentaja Tero Tähtinen.

Ja oikeassa Tähtinen olikin. Wirmon oman pään puolustaminen sekä karvauspelaaminen oli laiskaa.

Tappioasemassa puuttui maltti pallollisesta tekemisestä ja puskettiin kovalla kiireellä menettämään pallo vastustajalle, Tähtinen jatkoi.

Wirmon seuraavien parin treeniviikon teemat löytyvätkin aika pitkälti juuri noista mainituista asioista. Huolellisuus ja kärsivällisyys pallon kanssa sekä asennepuoli kuntoon puolustamiseen. Sillä on mahdollista taas palata voittojen tielle.

Seuraavaksi Wirmo kohtaa kotonaan isoja nimiä riveihinsä kauden alla haalineen SB Hirvensalon. Ottelu pelataan HaNilla 3.11.