SBS Wirmolle valmennuspäällikkö
Julkaistu: 05.12.2018 00.00

SBS Wirmolle valmennuspäällikkö

SBS Wirmon hallitus on päättänyt määräaikaisen valmennuspäällikön tehtävän perustamisesta ja valinnut tehtävään pitkään Wirmossa toimineen Mikko Immosen. Immosen valmennuspäällikön tehtävät alkoivat 1.12.2018 ja jatkuvat määräaikaisena 31.5.2019 asti. Jatkosta osapuolet päättävät 31.5.2019 mennessä.

Immonen, 42, on valmentanut Wirmossa yli kahdenkymmenen vuoden ajan eri joukkueissa toimien. Miesten ja naisten joukkueiden lisäksi hän on toiminut eri juniorijoukkueiden valmennuksessa. Tällä hetkellä hän valmentaa C2-juniorien yhteisjoukkuetta (SBS Masku/SBS Wirmo), joka osallistuu C2-poikien SM-sarjaan sekä oman ja vuotta vanhemman ikäluokan eliittisarjaan.

- En ole valmentanut salibandyjoukkueita koskaan muualla kuin Wirmossa. Nyt yhteisjoukkueen valmentamisen myötä olen toki puoliksi SBS Maskun riveissä. Koskaan ei ole muualle kyselty, enkä itse ole koskaan muualle hakeutunut. Wirmo on aina ollut niin lähellä sydäntä ja aina täältä on löytynyt joukkue valmennettavaksi. Ja onhan SBS Wirmo itselle enemmän kuin vain salibandyseura, on tässä vuosien varrella sen verran monenlaista ehditty kokemaan, kommentoi Immonen.

Valmennuspäällikön tehtävän myötä Immonen toivoo voivansa pystyvänsä auttamaan valmentajia välttämään niitä virheitä, jotka itse on pitänyt Wirmo-vuosien varrella kantapään kautta käymään läpi.

- Paljon on tehty virheitä ja tietysti niitä tullaan tekemään jatkossakin, ihmisiä tässä ollaan. Lähinnä tämän uuden näkökulman kautta toivon voivani auttaa seuraa kehittämään junioripuolen valmennusta niin, että meille olisi jatkossakin helppo tulla harrastamaan ja pelaajien kehittyminen olisi keskiössä, pohtii Immonen.

Immosen päätehtävänä SBS Wirmossa on valmennuspäällikön pestin myötäkin C2-junioreiden valmentaminen.


Seuran uusimmat