Edustukselle parkettivoitto Naantalista
Julkaistu: 07.01.2019 00.00

Leppoisasti vietetty joulutauko näkyi armottomasti wirmolaisten otteissa, kun kevätkausi pyörähti Naantalin vieraana käyntiin. Helpolla pisteitä ei saatu, mutta minimityömäärällä voitto kuitenkin lopulta irtosi 7-12 (4-4, 2-4, 1-4).

Henrik Rossi ampui kolmannella peliminuutilla Wirmon johtoon, mutta silti rehtiä minuuttia myöhemmin taululla komeilikin jo 3-1 kotijohto. Wirmo ei naantalilaisten salama-alkua kuitenkaan säikähtänyt ja Tino Pietilä sekä Riku Niemi laukoivat vieraat tasoihin erän puolivälin jo ylityttyä. Kumpikin joukkue osui vielä kertaalleen ja niinpä erätauolle siirryttiin sopuisasti 4-4 lukemissa.

Toisen erä alkoi samalla kaavalla. Valtteri Suvala tykitti Wirmon johtoon ja naantalilaiset seurasivat esimerkkiä latoen jälleen kahden maalin turvin taululle itselleen mieluisamman tilanteen. Ennen joulua maalitalkoisiin intoutunut Timi Koski tasoitti kuitenkin pelin pian kotijoukkueen johto-osuman jälkeen ja kun Jasu Pääkkö paukutti Samuel Salosen syötöistä kaksi lisäosumaa, pääsi Wirmo ensimmäistä kertaa kahden maalin johtoasemaan.

Siitä wirmolaiset eivät enää luopuneet. Timi Koski ampui illan toisensa ja vaikka seuraavassa vaihdossa vielä helisi omissa, saivat mynämäkeläiset kolmella lisämaalilla revittyä eron lopulta viiteen maaliin. Kaksi viimeistä osumaa tehtiin tyhjään reppuun.

- Peli näytti samalta kuin joulutauon höntsäpelivuorolla. Eli niin pelaat kuin treenaat osui jälleen. Nämä loma-ajat ovat aina hieman haasteellisia. Tähän kun lisätään pieni kaukalo ja parkettikenttä, ollaan aika kaukana siitä, mihin parhaimmillaan rahkeemme riittäisivät. Onneksi tämä tällä kertaa riitti, kommentoi Wirmon päävalmentaja Tero Tähtinen.

Seuraavaksi Wirmo pelaa kotonaan lauantaina FBC Turun kakkosjoukkuetta vastaan.