C2-pojille liukasteluvoitto
Julkaistu: 28.01.2019 00.00

C2-poikien vieraspelit jatkuivat sunnuntaina Hollolassa, Salpakankaan koulun salissa. Parkettimainen, kova ja liukas mattoalusta vaikeutti jonkin verran pelaamista, mutta maalirikkaan kuusikymmenminuuttisen jälkeen vierasjoukkue SBS Masku/SBS Wirmo onnistui kuitenkin nappaamaan mukaansa jaossa olleet kolme sarjapistettä lukemin 11-13 (3-4, 2-6, 6-3).

Ensimmäinen erä oli varsin rauhallista pelailua puolin ja toisin. Vierasjoukkue sai tehtyä neljä maalia, vaikka hyökkäykset pääosin ajautuivatkin laitoihin ja kulmiin. Ottelu eteni varsin rauhallisella vauhdilla, kun kummallakaan joukkueella ei tuntunut olevan haluja vauhdikkaampaan touhuamiseen.

Toinen erä oli vierasjoukkueelta ottelun paras. Jalka ja pallo liikkuivat selkeästi avauserää liukkaammin, eikä hyökkäysalueen keskustaan pyrkimistä enää arasteltu. Parantunut pelaaminen tuotti myös tulosta ja 6-2 erävoiton turvin kolmanteen erään päästiin 5-10 vierasjohdossa.

Päätöserän alkuun askarreltiin vuorotahtiin maaleja ja tilanne oli parhaimmillaan jo 7-13 vieraille. Se ilmeisesti riitti ja pelaaminen lopetettiin hyvissä ajoin ennen päätössummeria. Löysäily ja hölmöily pallon kanssa sekä ilman tuottivat odotetun tuloksen ja vastustaja pääsi kaunistelemaan lukemia neljän maalin verran.

- Ensimmäinen erä jälleen enemmänkin ihmettelyä ja kävelyä. Toinen erä selkeästi parempaa. Kolmannen erän alku avauserän tyyliin ja viimeinen viisiminuuttinen oltiinkin jo bussissa pohtimassa Hese-tilauksia. Siinä suurimmat. Onneksi saatiin se, mitä tultiin hakemaan eli ne kolme pistettä. Ei tästä silti hyvä maku jäänyt. Ensi sunnuntaina Oilersia vastaan pitää pystyä täysin eri luokan esitykseen. Positiivista toki on se, ettei maalinteko sakannut, mutta kyllä vastaavasti tuo 11 maalia omiin on melkoisesti liikaa, kommentoi joukkueen valmentaja Mikko Immonen.

SBS Masku/SBS Wirmon maalissa pelasi ensimmäistä otteluaan Antero Survonen. Muutoin kokoonpano oli aika lailla aiemmista peleistä tuttu. Eniten tehoja napsivat Mico Laaksonen (3+3) ja Mico Hellen (4+1).