Ei pisteitä Säkylästä
Julkaistu: 11.02.2019 00.00

SBS Wirmon miehet eivät saaneet Säkylän pikkuaskista kaivettua lisäpisteitä, mutta pystyivät silti maalieron turvin toistaiseksi säilyttämään paikkansa lohkon playoff-joukkueiden joukossa. Säkylässä KaKo niisti voiton lukemin 6-5 (3-0, 2-4, 1-1).

Varsin vajaamiehisinä Säkylään lähtenyt Wirmo ei avauserässä oikein saanut peliä käyntiin. KaKo hyödynsi pallonmenetykset tehokkaasti ja johti peliä ensimmäiselle erätauolle lähdettäessä lukemin 3-0.

Toisen erän ensimmäisen viiden minuutin aikana wirmolaiset painoivat taululle neljä häkkiä ja siirtyivät maalin johtoon, ennen kuin oli kotijoukkueen aikalisän aika. Tällä kertaa aikalisä auttoi ja Säkylän karpaasit saivat oman maalinsa varjeltua loppuerän ajan. Kaksi kotijoukkueen lisämaalia vaikeuttivat mynämäkeläisten pistejahtia, varsinkin, kun Karhukoplan jälleen johtoon vienyt rangaistuslaukaus ammuttiin vain 7 sekuntia ennen erän päättymistä.

Heti kolmannen erän alkuun lohkon pistepörssiä johtava Tommi Erkkilä sai Wirmolta tarjoilun, josta hän ei erehtynyt. Kahden maalin johto onnistuttiin vielä kaventamaan yhteen, mutta tasoittavaa maalia ei vierasjoukkue onnistunut kaapimaan. Näin ollen pisteet jäivät Pyhäjärven rannalle.

• Olosuhteisiin nähden ihan kelvollinen matsi, mutta valitettavasti pistetiliämme se ei kartuttanut. Henkilökohtaiset virheet muuttuivat aika nopeasti omassa päässä vaarallisiksi maalipaikoiksi. Säkylässä kun menettää keskialueella pallon, on maalille matkaa se kymmenen metriä. Tämä toki tiedettiin ja lyhyellä kentällä jo viikolla treenattiin, mutta pallonmenetysten merkitys ei ilmeisesti ollut tarpeeksi korostunut tai iskostunut pelaajien mieliin, kommentoi Wirmon valmentaja Tero Tähtinen.

Molemmilla joukkueilla oli jokaisessa erässä omat kymmenen minuutin hallintajaksonsa. Kotijoukkue hallitsi kuitenkin kotikenttänsä niksit paremmin.

• Mukavan jännäksihän tämä kevät menee. Jos ei meillä vielä ole ollut playoffit käynnissä, niin nyt on. Pakkovoittojen paikka. Kolme seuraavaa matsia onkin sarjan kärkikolmikkoa vastaan eli pääsemme mittaamaan, mikä meidän iskukykymme todellisuudessa on, jatkoi Tähtinen.

Seuraavaksi Wirmo kohtaa lauantaina kotonaan pitkään sarjaa johtaneen FBT PiTUn, joka viime kierrosten tappioiden myötä on pudonnut kolmoseksi.