Voitto Steelersistä C2-pojille
Julkaistu: 12.02.2019 00.00

SBS Masku/SBS Wirmon C2-poikien SM-pelit jatkuivat viikonloppuna Hämeenlinnan Elenia Areenalla, kun vastaan asettui Steelersin vastaava nivaska. Länsirannikon pojat pelasivat ehjän ottelun ja ottivat pisteet mukaansa selkein 2-12 (0-2, 1-6, 1-4) lukemin.

Ottelun alussa Steelers sai hyvin tukittua MW-pelureiden hyökkäyslinjat, eikä maalipaikoille oikein päästy. Toisaalta MW sai ohjattua kotijoukkueen hyökkäykset laidoille, eivätkä nämäkään saaneet haastettua maalissa pelannutta Antero Survosta. Pelin oltua pelin yhdeksännellä minuutilla vielä 0-0 tilanteessa, tapahtui pelin erikoisin tilanne, kun kotijoukkueen maalivahti päätti yllättäen iskeä MW-hyökkääjältä ilmat pihalle. Eerotuomarit olivat hyvin ajan tasalla ja kotijoukkue joutui aloittaneen maalivahdin ulosajon myötä vaihtamaan maaliin kakkosmaalivahtinsa. Viiden minuutin ylivoima oli heikkoa ja lopulta kuivui vierasjoukkueen jäähyn myötä entistä enemmän kasaan. Tai niin voisi kuvitella. Tasavajaalla peli oli huomattavasti aktiivisempaa ja lopulta Matias Koski ampui vierasjoukkueen 1-0 johtoon. Sama kaveri osui erässä vielä toistamiseen ja niinpä erätauolle päästiin 2-0 vierasjohdossa.

Toisen erän alkupuolelle osuikin sitten tehohetki, jonka jälkeen peli olikin jo kolmannella minuutilla 5-0. Maaleista vastasivat Lauri Eloluoto, Eetu Vähämiko sekä Elias Nummelin. Peli olikin tuon hetken myötä aika pitkälti ratkennut. Loppuerästä MW osui vielä kolmesti ja kotijoukkue kerran. Kahden erän jälkeen taululla 1-8 numerot. MaskuWirmon kahdeksannesta maalista vastasi nousunsa ensimmäiseen SM-maaliinsa päättänyt Miro Marttila.

Kolmannessa erässä oltiin pääosin fiksuja. Pitkillä hyökkäyksillä pidettiin vastustaja irti pallosta ja onnistuttiin siinä sivussa tekemään neljä lisämaalia. Erän miinusmerkkisiin hetkiin kuuluivat muutamat turhat jäähyt, joiden myötä vastustaja pääsi loppuhetkillä kaunistelemaan lukemia yhden maalin verran. Erän kohokohtiin kuului 2006 syntyneen Jace Hellenin rangaistuslaukauksesta pommittama ensimmäinen SM-osuma. Loppunumerot siis 2-12.