04-poikien valmennustiimille jatkoa
Julkaistu: 04.03.2019 00.00

04-poikien valmennustiimille jatkoa

SBS Maskun ja SBS Wirmon C2-poikien yhteisjoukkueita tällä kaudella valmentaneet Mikko Immonen, Jouko Koski, Markku Laakso ja Miro Portnoj jatkavat samalla kokoonpanolla valmentamista myös ensi kaudella.

  • Yhteistyömme toimii hyvin. Ajatuksemme salibandyn pelaamisesta osuvat sopivasti kohdalleen ja toisaalta ilmapiiri valmennustiimissämme on avoin ja pystymme kertomaan toisillemme mielipiteemme sekä keskustelemaan parhaista mahdollisista vaihtoehdoista erilaisten valmennuksellisten päätösten tekemiseksi. Joukkueemme pelaajat ovat eteenpäin pyrkiviä, hyvin sitoutuneita ja motivoituneita. Heidän kanssaan on mukava tehdä hommia. Emme siis nähneet syytä, miksi emme jatkaisi valmennustiiminä, kun sellainen mahdollisuus kerran on, kommentoi Mikko Immonen tekijöitä jatkosuunnitelmien muotoutumiseen.

C2-poikien joukkueet ovat tällä kaudella pelanneet C2-poikien SM-sarjaa, C2-poikien eliittisarjaa sekä C1-poikien eliittisarjaa. Mikko Immonen on toiminut SM-ryhmän päävalmentajana, Miro Portnoj C2-eliittisarjan päävalmentajana ja C1-sarjan vetovastuussa on ollut Jouko Koski, joka myös toimii joukkueiden maalivahtivalmentajana.

  • Pelaajat ja pelaaminen kokonaisuudessaan ovat menneet kauden aikana eteenpäin toivottuun tapaan. Kausi on toki vielä kesken ja vielä on mahdotonta ennustaa lopullista pelillistä menestystä. Sen näkee sitten, kun kausi saadaan pakettiin. Paljon hyviä hetkiä on jo ehditty kauden mittaan kokemaan, kommentoi viimeisimpänä valmennustiimiin loppukesästä liittynyt Miro Portnoj, joka on erinomaisesti saanut yhdistettyä oman pelaamisensa ja juniorivalmennuksen.

Ensi kaudella C1-ikäluokaksi siirtyvän joukkueen on edelleen tarkoitus jatkaa kahdella peliryhmällä, joista toinen osallistuu SM-karsintoihin ja toinen eliittikarsintoihin.

Seuran uusimmat