Petri Seppinen palaa Wirmoon
Julkaistu: 08.03.2019 00.00

Petri Seppinen palaa Wirmoon

SBS Wirmon miesten edustusjoukkue siirtyy kolmen kauden tauon jälkeen seuraan palaavan Petri Seppisen komentoon. Edustusjoukkueen lisäksi Seppinen ottaa vastuun A- ja B-junioreiden joukkueiden toiminnasta.

Seppinen valmensi pelaajauransa päätyttyä Wirmon miesten edustusjoukkuetta kuusi kautta. Kausilla 2010-2013 kakkosdivisioonassa ja kausilla 2013-2016 Divarissa. Joukkueen pudottua Divarista siirtyi Seppinen jatkamaan pykälää ylemmäs. Kaudet 2016-2018 menivät Rauman Salban liigajoukkueen puikoissa ja kuluva kausi tammikuuhun asti edelleen Salbassa Divarissa.

- Ensinnäkin kiitos Wirmolle, että halusivat minut tänne takaisin. Minulle tämä on vähän niin kuin kotiin palaisi ja se on aina hieno asia. Seura on mennyt kolmessa kaudessa eteenpäin ja päätös paluusta oli suht helppo tehdä. Kun vielä kotoakin sai neuvoteltua jatkoluvan valmentamiselle, niin kaiken kaikkiaan hieno homma. Innolla odotan, että keväällä päästään taas touhuamaan, kommentoi valmennuspakettinsa tyytyväinen Seppinen.

Myös seurassa ollaan luonnollisestikin tyytyväisiä Seppisen paluuseen.

- Kun Tero Tähtinen ilmoitti, ettei ole halukas jatkamaan tämän kauden jälkeen, aloitettiin työt seuraajan hankkimiseksi. Vapaille markkinoille tullut Seppinen oli kirkkaasti ykkösvaihtoehtomme ja onneksi hänen kohdallaan tärppäsi. Halusimme myös tehdä pelaajapolkumme yläpäässä toiminnasta luonnikkaampaa ja niinpä tämä B-junioreiden, A-junioreiden ja miesten joukkueen muodostama kokonaisuus on Seppisen hallussa varmasti hyvissä käsissä. Seuraan palaa kolme kautta kokeneempi kaveri, kommentoi Seppisen sopimuksen muotoutumisesta ilahtunut valmennuspäällikkö Mikko Immonen.

Seppisen sopimus on kolmevuotinen.

Muista valmentajista ja juniorijoukkueiden kuvioista tiedotetaan lisää lähitulevaisuudessa.

Seuran uusimmat