Maajoukkueessa wirmolaisväriä
Julkaistu: 29.04.2019 00.00

Maajoukkueessa wirmolaisväriä

Huhtikuun viimeisenä viikonloppuna Tsekin Chomutovissa pelatussa salibandyn U19-tyttöjen neljän maan turnauksessa oli mukana myös wirmolaisväriä, kun B-tyttöjen tuoreet Suomen mestarit Emilia ja Olivia Pietilä saivat hyvien otteidensa myötä vakuutettua maajoukkuevalmennuksen ja pääsivät jo 15-vuotiaina pukemaan Suomi-paidan ylleen.

Turnaus oli suomalaisille voitokas, kun ensimmäisessä pelissä kaatui Sveitsi 8-1, toisessa Tsekki 8-3 ja kolmannessa Latvia 15-3. Näillä tuloksilla Suomi nappasi ylivoimaiseen tyyliin turnausvoiton matkaansa. Myös mynämäkeläiset maajoukkuekeltanokat pääsivät turnauksessa tehopisteille.

  • Reissu oli kiva kokemus. Ylipäätään noiden huippujen kanssa pelaaminen oli mahtavaa. Pärjäsin mielestäni ihan mukavasti, eikä pelaaminen kyllä suuremmin jännittänyt, kommentoi hyökkääjänä pelannut Olivia Pietilä.

Molemmat tytöt löysivät kuitenkin myös omaan pelaamiseensa kehitettävää. Kovuutta ja fyysisyyttä pitää pelaamiseen saada lisää, ehkä myös jonkin verran rohkeutta ratkaisuihin.

  • Ehkä vastustajien taso hieman yllätti. Odotin kovempia joukkueita. Nyt pääsimme aika paljon viemään pelejä. Toki nimenomaan fyysisesti sai pelata kovaa, pohti puolustajan tontilla viihtyvä Emilia Pietilä.

Turnauksen paras puoli oli molemmille pelaajille selkeä.

  • Uusiin ihmisiin tutustuminen ja ylipäätään pelaaminen. Ne olivat parasta! totesivat Pietilät kuin yhdestä suusta.




Seuran uusimmat