Puimureille mieluisa vahvistus
Julkaistu: 20.09.2019 00.00

Puimureille mieluisa vahvistus

21-vuotias Veikko Sainio siirtyy vahvistamaan SBS Wirmon miesten keskushyökkääjäosastoa. Turun Palloseurasta siirtyvä Sainio piti viime kauden taukoa salibandysta ja pääsee nyt aloittamaan kautensa hyvin huilanneena ja motivoituneena.

- Veikko on luotettava kahden suunnan sentteri, jonka valtava työmäärä ei välttämättä aina näy pistetilastoissa, mutta joka on viimeiseen asti joukkueelle pelaava, monella tapaa valmentajan unelmapelaaja, kommentoi siirtoon tyytyväinen päävalmentaja Petri Seppinen.

Sainiolla on takanaan TPS:n junioripelien ja niissä menestymisen lisäksi myös nuorten maajoukkue-edustuksia ja onpa mies päässyt pukemaan myös liigapaitaa TPS:n miesten joukkueen mukana. 2017 keväällä hän pääsi mustavalkoisissa nostelemaan pokaalia A-junioreiden Suomen mestaruuden kunniaksi kapteenin nauha hihassaan. Wirmolaisille hän on tuttu kaudelta 2015-2016, jolloin hän farmisopimuksen turvin edusti Puimureita 21 Divari-ottelussa.

- Veikko jäi jo silloin viimeisimmällä Divari-kaudella mieleen kovan työmoraalinsa vuoksi ja olikin todella hienoa, että saamme hänet nyt jälleen mukaan, Seppinen toteaa.

Veikko Sainion pelioikeudet ovat kunnossa ja hän on edustuskelpoinen heti ensimmäisestä sarjapelistä alkaen.

Seuran uusimmat