Kotietu saavutettu, lohkovoittoa haetaan
2.3.2020 8:40 Uutisointi / M1 Edustus

Kaksi seuraavaa perjantaita pelataan kotona

Vaikkei SBS Wirmon miesten edustusjoukkueella itsellään ollutkaan viime viikonloppuna sarjapelejä, pelasivat lohkon muut joukkueet aika lailla wirmolaisten pussiin. Viikonlopun ottelutulosten perusteella varmistui, että SBS Wirmo on miesten kakkosdivarin länsilohkossa vähintään kakkossijalla ja kuittaa tällä tuloksella itselleen siis pudotuspelien avauskierrokselle kotiedun.

Tulevana perjantaina Mynämäkeen saapuva FoSu on pelannut wirmolaisten kanssa yhtä monta ottelua ja kun kummallakin on jäljellä kaksi peliä, on joukkueiden välinen piste-ero kuusi sarjapistettä. Eli, lohkovoittoa varten wirmolaisten täytyy voittaa kotiottelunsa FoSua vastaan ja lisäksi viimeisessä ottelussa porilainen PiTU. Tämäkään ei riitä kuitenkaan lohkovoittoon, mikäli FoSu hoitaa omassa viimeisessä pelissään kotonaan vehmaalaisen UHV Bullsin.

Wirmon takana sarjataulukossa on tasaista. IBK MedAlla on enää yksi ottelu pelaamatta ja ero Wirmoon on tällä hetkellä 4 pistettä. Salolaiset kohtaavat viimeisellä kierroksella sarjajumboksi jämähtäneen KaKon eli viimeistä kauttaan pelaavan MedA-ryhmän pudotuspelipaikka näyttää olevan hyvissä kantimissa. MedAsta kahden pisteen päässä on PiTU, jolla on vielä kaksi peliä pelaamatta. Joukkue kohtaa ensi viikonloppuna sarjapaikastaan taistelevan UHV Bullsin näiden kotihallissa Vehmaalla ja sitten tosiaan päätöskierroksella Wirmon HaNilla eli helpolla joukkue ei tule lisäpisteitä saamaan. PiTUn niskaan hönkii pisteen päässä kauden yllättäjäjoukkue SC Wolves, jolla on yksi ottelu pelaamatta ja vastassa tässä vehmaalaisten kanssa sarjapaikastaan pelaava FBC Turku 2, joka varmasti haluaa jäljellä olevista peleistään säilymiseen vaadittavat pisteet.

Kun kuvioon lisätään vielä pisteen sisällä sarjataulukossa olevat Rauman Salba, Ruoska ja SB Hirvensalo, joilla kaikilla on vielä saumat nousta mukaan pudotuspeleihin, voidaan sanoa sarjan keskikastin olevan melkoisen tasainen ennen viimeisiä otteluita. Tällä hetkellä näyttää siltä, että kolmas pudotuspelijoukkue on IBK MedA, mutta muuta on vaikea lähteä vielä ennustamaan.

Perjantaina 6.3.2020 19.30 SBS Wirmo - FoSU HaNi-Hallissa

Perjantaina 13.3.2020 18.30 SBS Wirmo - PiTU HaNi-Hallissa   
Lisää uutisia
M1 Edustus
«  Helmikuu   »
Kategoriat