Leidit Liedon parketilla
Julkaistu: 27.01.2020 00.00

Lietohallin parketilla pelattiin viikonloppuna taas vauhdikasta leidisalibandyä. Ja isolla rosterilla. Ensimmäisessä ottelussa emäntiä vastaan saatiin huikea aloitus, kun pakistosta hyökkääjän roolia kokeilemaan päästetty Janna nappasi suoraan aloituksesta pallon ja tälläsi upealla yksilösuorituksella pallon maaliin. Johtoasema saatiin pidettyä yli kahdeksan minuutin ajan, ennen Liedon tasoitusmaalia. Sen enempää tapahtumia ei ensimmäiseen erään saatu, vaikka tilanteita riitti kyllä molemmissa päissä. Toiseen erään lähdettiin vauhdikkaasti ja Janna jatkoi tilastomerkintöjään, ottamalla kakkosen estämisestä. Alivoima kestettiin taas ilman isompia ongelmia, se on meillä näköjään yksi harvoja vahvuusalueita. Taitaa olla koko kaudella päästetty yksi yv-maali. Erä oli muuten tasaista vääntöä, vain tuomarilinja herätti pikkuisen kummastusta. Lietolaiset saivat upotettua yhden melko helpon maalin, joten kolmanteen erään lähdettiin maalin takaa-ajoasemasta. Liedon naiset valitettavasti onnistuivat erässä kahdesti, kun taas Leidit eivät kertaakaan. Kaikki kunnia siitä Liedon maalivahdille, oli kovasti näppärä liikkeissään. Tosin tuomarilla oli eri näkemys tästä ketteryydestä, kun jätti puhaltamatta tilanteen, jossa mv makoili minuuttitolkulla Mellun päällä maalin edessä..Miesten pelissä tästä kuulemma olisi tullut rangaistus (ja kuulemma junnupeleissäkin moisesta rangaistaan…) mutta koska ei voi tietää kuinka ketterä mv on naisten nelosdivarissa, niin voihan olla, että hän ei vaan päässyt ylös… #tuomarilinja #melkoerikosta.

Toiseen peliin vastaan USB, joka edellisessä kohtaamisessa nöyryytti Leidejä keskeyttämällä ottelun 12 maalin eroon. Tiukka päätös oli tehty, että moista ei toiste päästettäisi tapahtumaan, eikä päästetty. Ensimmäinen erä oli todella tiukkaa vääntöä, eikä maaleja nähty lainkaan. Ainoasta tilastomerkinnästä erässä vastasi jälleen Janna, istumalla kakkosen työntämisestä. Toista erääkin ehdittiin pelata useampi minuutti, ennen kuin Noora joutui nöyrtymään omalla maalilla. USB maalivahti ei päässyt kyllä vähällä hänkään, kun Leidit pääsivät tonteile tuplasti ukilaisia useammin, mutta viimeistelytarkkuus ei ollut kohdillaan kellään, ei junnulla, eikä ikäleideillä. 2 maalia USBille, 0 Leideille. Kolmas erä painettiin sekin päälle höyryjunan lailla, mutta vaikka peli pyöri pääosin Ukin päässä, erän ainoat maalit tehtiin Leidien päähän. Loppuminuuteilla tilastomerkintäsarakkeensa avasi myös ensimmäistä peliään Leideissä debytoinut Emma, väärästä etäisyydestä 2 minuuttia. Av piti edelleen ja loppulukemiksi 0-4, joka ei kyllä kerro pelin kulusta mitään. Torjunnat USB 21-Noora 15 kertoo, että ei meiltä ainakaan yritystä puuttunut. Viime pelissä nimittäin torjunnat olivat USB 3, Leidit 32…

Huikea pelipäivä kaikenkaikkiaan. Parketti ja tuomaritoiminta aiheuttivat ehkä hivenen hankaluuksia ja harmitusta, mutta kivaa oli taasen. Päivän posit; Päästään vetopaikoille jo tosi hyvin, syöttöpeli on aivan toisennäköistä, kun nuoriso on sekoitettu vanhojen kanssa rakentamaan peliä ja uusia Leidejä pukkaa porukkaan.. #kyllävanhakinoppii #enskerrallasitte #leidit #parastiimiikinä

Nyt sarjapeleissä huikea 3 viikon tauko, mutta tulevana perjantaina pelataan harkkamatsi Hanilla Loimaan Leiskua vastaan. Tuu kattelee!!