SBS Wirmon 0706 poikien salibandykausi tapahtumarikas koronasta huolimatta
10.4.2021 12:26 Uutisointi / C2-pojat

SMsarja kutsui pikku puimureita!

Joukkueella oli Suuri unelma!

Kun koronatilanne hieman helpottui ja rajoitukset poistuivat, joukkue aloitti toukokuun puolessa välissä omatoimijakson jälkeen harjoittelemaan jälleen yhdessä. Valmennus oli yhdessä poikien kanssa asettanut kolmisen vuotta sitten yhteisen pitkän matkan päämäärän. Pelata SM-sarjaa kun se on mahdollista. Olimme saaneet lisäbuustia isoveljiemme peleistä valtakunnallisissa sarjoissa. Tässä kohtaa tavoitteemme siinsi hyvinkin lähellä! Se näkyi joukkueen harjoitteluasenteessa. Harjoituksissa käytiin isolla joukolla ja toinentoisia tsempaten.

Kesäkuussa aloitimme harjoituspelijakson. Pelasimme useita täysimittaisia harkkapelejä. Heinäkuussa järjestimme kolmipäiväisen leirin Taivassalon Mansikkakarissa. Leirillä pelasimme Pääsiäisenä koronan takia perutun Pääsiäisturnauksen. Mukana turnauksessa olivat Keiky, FBT Karhut ja Lempäälän Sport.

Elokuun alussa osallistuimme ensimmäistä kertaa Mestareiden Cupiin. Jostakin syystä emme olleet aikaisemmin saaneet kutsua tähän salibandyturnauksien Mersuun. Turnaus lähti käyntiin upeasti ja pääsimme puolivälieriin. Puolivälierän vastustajaksi saimme Suuren ja tämän ikäluokan kiistatta suurimman ennakkosuosikin Eräviikingit. Ottelusta tulikin tiukka ja se ratkaistiin rankkareilla. Meille Iso Win! -En ole ikinä kokenut tälläistä takin tyhjenemistä sanoi koutsi Juha Hyvärinen. Näkyi aivan joka jätkästä että todella hieno voitto. Lopputurnaus menikin naatiskellen tästä voitosta ja tuliaisena neljäs sija. Jäi tavotteita ensivuoden turnaukseen!

Elokuussa jälleen leireiltiin kolmen päivän karsintoihin valmistava leiri. Paikkana toimi joukkueen toinen koti, Mansikkakarin leirikeskus. Elokuun 21 päivä matkustimme Jyväskylään SM-karsintoihin. Ensimmäisessä pelissä jännitys oli käsinkosketeltavissa. Pääkallossa ennakkoon kuolemanlohkoksi ennakoidusta lohkosta selvisimme lohkokakkosena jatkokarsintoihin. Kuin lottovoittona saimme ne kotiluolaamme HaNi-halliin. Seuraavana viikonloppuna pelasimme kotiyleisön pauhaavassa melskeestä itsemme kahdella selkeällä voitolla itsemme SM-sarjaan. Tavoite oli saavutettu! Jokaisen pelaajan unelma.

Syyskuun lopulla se vihdoin alkoi. SM-sarja alkoi ja ensimmäinen kieros pelattiin turnausmuotoisena. Meiltä se meni erittäin hyvin. Kahdeksasta pelistä joukkue raatoi seitsemän voittoa. Ei huonosti maaseudun pojilta. Vastassa olivat kuitenkin olleet salibandyn suuret Ervi, SPV, Classic, Indians, OLS ym. Marraskuun alussa pojilla taisi ruveta olemaan vatsa täynnä, kun siirryttiin yksittäisiin peleihin. Niitä kerettiin pelamaan kolme ennenkuin sarjat lyötiin tauolle. Näistä kolmesta pelistä käet.

SM-sarjan lisäksi joukkueemme karsi vuotta vanhempien Eliittisarjaan. Karsinnoista lohko voitto. Tämän lisäksi joukkueemme osallistui D1 sarjan eliittikarsintoihin, korona sotki nämäkin karsinnat. Pelejä joukkueellemme kertyi koronasta huolimatta 69 kpl.

Pelien lisäksi joukkueemme järjesti syyskuussa useita satoja junioreja liikuttavan Iloa floorball cup nimisen salibandyturnauksen kuudennetta kertaa. Tämän lisäksi joukkueemme järjesti Taivassalon Mansikkakarissa The Boss salibandy nimisen salibandyleirin. Leirille osallistui paristakymmenestä eri seurasta 07 ja 06 ikäisiä lupaavia salibandyn pelaajia. Leirillä valmentajina toimivat mm. F-liiga pelureita ja huippuluokan valmentajia. Leiri ja Iloa floorball cup järjestetään myös ensikaudella.

Siinä näiden säbäpoikien kausi lyhykäisyydessään. Valitettavasti se jäi kesken, mutta jos haluat kuulla meistä lisää niin ota seurantaan meidän Instagram tilit @sbswirmo0607, @thebosssalibandy ja @iloafloorballcup


   
Lisää uutisia
E2-pojat
«  Toukokuu   »
Kategoriat