Tuskaa Nousten nummilla
Julkaistu: 15.11.2021 00.00

Tuskaa Nousten nummilla

Vielä uudelta tuoksuva halli toivotti Leidit tervetulleeksi kauden toiseen turnaukseen. Ryhdillä ja Noustelaisilla on syytä ylpeyteen, puitteet ovat komeat. Onnea.

Ensimmäisessä pelissä Leidit saivat vastaansa naapurivaltion härät, eli UHV Bullsin naiset. Ottelu käynnistyi Leidiriemulla, kun Melina lähti nousuun pakin paikalta ja täräytti pallon ohi maalivahdin. Vehmaan tasoitettua taivas synkkeni, Irenen jäädessä kentän pintaan manailemaan tuskissaan . Vamma todettiin heti siksi pahaksi, että Irene saatettiin koppiin ja erätauolla laitettiin ketjuja uudelleen kasaan.

Ajatusten ollessa kapteenimme luona, Vehmaa iski kahdesti. Leididebyyttiä tehnyt Oona kuitenkin otti roolia ja lähetti vihaisesti ulvovan kudin maalille, josta Emma lusikoi paluupallon sisään. Tämän jälkeen nukahdettiin ja Vehmaa iski. Janna kuitenkin toi kauden avausmaalillaan Leidit maalin päähän. Tämän jälkeen alkoi Leidien hetki, jolloin palloa toimitettiin kohti maalia kerta toisensa jälkeen, mutta lähellä ei ole vielä maali, joten tasoitus jäi syntymättä. Tämän jälkeen iski Vehmaa, jonka jälkeen parhaimmat eväät oli syöty, kaverin kaunistellessa loppunumerot 3-7 Leidien tappioksi.

Pelin jälkeen kopissa pohdittiin syitä ja seurauksia, mutta tappio kääntyi nopeasti ilokseksi pulinaksi eväidensyönnin lomassa. Nou hätä. Pienen harmituksen jälkeen kohti uutta.

Kakkospelissä iski tuska jo avauserässä, Raisiolaisten naputtaessa 5 maalia. No, sellaista on välillä urheilu. Erätauolla toivotettiin hyvät huomenet ja päätettiin aloittaa pelaaminen. Esiin nousivat Sanni ja varsinkin Eija, joka joutui itselleen täysin oudolle keskushyökkääjän paikalle. Eippi taisteli, blokkasi ja puolusti, eikä ollut moksiskaan uudesta paikasta, vaan täytti paikkansa hienosti. Sanni taisteli irtopalloja ja aiheutti päänvaivaa Raision pakeille. Myös Päivi päätti ottaa koneesta tehot irti ja oli pallon edessä enemmän kuin usein.

Miran lauottua tyylipuhtaan ylänurkan ja Emman siirrettyä pallon tyhjiin Eerikan nerokkaan vaparisyötön jälkeen, oli kaksi jälkimmäistä erää tasan 2-2. Emme voi kuitenkaan unohtaa ekan erän viittä maalia, vaikka haluaisiimmekin, Loppulukemat 2-7 Raisiolaisille.

Missä mennään kahden turnauksen jälkeen? Annetaan Markuksen kertoa:

- Tappioista huolimatta jäi hyvä maku. Eka peli oli meiltä hyvin kaksijakoinen. Välillä oltiin omalla tasolla, välillä sohlattiin. Viimeistelyprosentti jäi melko vaisuksi. Näennäisesti hallittiin osan aikaa, mutta maalin eteen toimitetut pallot eivät osuneet lapoihin. Kaveri teki paikoista maalit ja vei voiton. Toisessa pelissä oltiin unessa ja havahduttiin ekalla tauolla. Loppu olikin kelpo pelaamista. Oma pää täytyy pitää ja mustelmia ottaa jos haluaa pelata pisteistä. Kaikenkaikkiaan omat roolit alkavat löytyä, joskin ne kärsivät jatkuvasta ketjujen vatkaamisesta. Harmittavat loukkaantumiset ja muut esteet ovat pakottaneet meitä sopeutumaan pieneen käymisvaiheeseen, jossa paikkoja vaihdellaan että tasapaino löydettäisiin, mutta hyvä kausi tästä tehdään ilon kautta, totesi valmentaja.

Seuraavan kerran Leidit pelaavat kotihallissaan 28.11. Onnistumisten ja pisteiden haku jatkuu silloin.

Seuran uusimmat