MaalaisTivoli
Julkaistu: 25.11.2021 00.00

MaalaisTivoli

Sbs Wirmon ja Keikyn yhteisjoukkue P16 SM-sarjan kärjessä. Joukkue on pelannut sarjassa 5 ottelua ja kerännyt niistä yhtä monta voittoa. Pojat pelaavat SM-sarjan lisäksi P18 ja P15 kilpasarjaa. Kummassakin sarjassa kärkipaikoilla.

Maaseudun ilmiö!

Savua ilmoille, valot välkyy, rummut rämisee, iloinen kannatus raikaa ja katsomo pursuaa yleisöstä. Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua. Ja sitähän se onkin! Nyt ollaan MaalaisTivolissa Taivassalon pitäjässä. Tapahtumassa toisensa kohtaavat Sbs Wirmo/Keiky ja Forssan Suupparit. Peli oli tiukka niinsanottu maalin peli. Ja maaleja todellakin tehtiin. Wirmo/Keiky voitti pelin 10-9.

Tapahtumassa tarjolla lapsille ilmaista hattaraa.

Miksi näin?

-Haluamme luoda pojille ikimuistoisia hetkiä salibandyn parissa. Olemme tarjonneet tämän kauden jokaisessa kotipelissä ilmaiseksi pelin lisäksi jotakin herkkua, jotta saisimme mahdollisimman paljon porukkaa katsomoon. Me olemme MaalaisTivolin kanssa luomisvaiheessa. Täytyy saada ensin yleisö paikalle, jotta he näkevät kuinka viihdyttävää peliä me pelaamme. Sen jälkeen he tulevat toivottavasti uudestaakin katsomaan peliämme. Tarjoamme seuraavassa kotipelissämmekin ilmaiset hattarat.

Toivommekin että voisimme olla esimerkkinä myös muille pienille maaseudun tekijöille. Pienikin voi olla Suurta. Usko omaan juttuun, intohimo, oikeat tekijät, työtä ja ennen kaikkea motivoituneet pelaajat ja vanhemmat. Niillä päästään näissä karkeloissa jo pitkälle. Hyvärinen vinkaa muille vinkiksi, että pelaajien täytyy olla keskiössä. Heidän lajinsa ja harrastuksensa. Miettikää aina asiat pelaajien näkökulmasta. Keksikää lajin ympärille hauskaa yhteistä tekemistä. Kun lajin parissa on hauskaa, niin ei haittaa vaikka maassa olisi metri lunta ja juostaan ympäri urheilukentää. Näin meillä tehtiin Covidin pakottamana.

Aivan tyhjästä joukkueen menestys ei ole kuitenkaan tullut. Tunteja lajin eteen on uhrattu satoja ja taas satoja. Wirmon joukkueessa on tehty määrätietoista työtä jo useamman kauden ajan. Joukkue on noussut haastajasarjoista SM-Sarjaan. Viime kautena SM-sarjan keskeytti korona. Keikyän kanssa Yhteisjoukkue on ollut kasassa kesästä lähtien. Aikaa on vietetty yhdessä Taivassalossa leireilen kesän aikana useamman kerran. Lisäksi ollaan kesän aikana pelattu useita harkkapelejä ja käyty eri turnauksissa. Taivassalosta onkin muodostunut joukkueen kolmas kotikunta. Joulun välipäivinä suunnataan taas harjoitusleirille.

Joukkue on kaiken pelaamisen ja harjoittelun ohella muutoinkin todella aktiivinen. Joukkue järjestää vuosittain paisuvan Iloa floorball cup nimisen salibandy turnauksen. Viime syksynä mukana oli 54 joukkuetta ja yli 700 innokasta junioripelaajat. Tällä kaudella Joukkue ei itse pelannut turnauksessa. Joukkueen pojat olivat itse mukana eri tehtävissä.

The Boss salibandynkin on meijän joukkueen juttuja!

The Boss salibandy -salibandya yli seurarajojen!

Joukkue järjestää kesäisin The Boss salibandyleirin. Leirille osallistuu valtakunnan innokkaimmat ja lajille sydämensä menettäneet junioripelaajat. Leiri on ollut kahtena vuotena peräkkäin loppuun myyty. Pisimmän matkan takaa tänä kesänä pelaajat tulivat Oulusta. Leirillä viime kesänä koutseina olivat mm naisten maajoukkueen kirkkaimpiin tähtipelaajiin lukeutuva My Kippilä ja useampia F-Liiga pelureita. Tämän lisäksi kesken jääneen kauden takia perustettiin yhdessä kuuden muun SM-sarjaa pelanneen joukkueen kanssa The Bossin kesäliiga. Kesäliigaa pelattiin kesä- ja heinäkuussa. The Boss salibandy osallistui kahdella joukkueella Jyväskylässä pelattuun Talent cupin, josta tuliaisina turnauksen voitto. Mukana pelaajia Wirmosta, Keikystä, Ervistä ja Karhuista.

Sbs Wirmo 0607 pojat maaseudun ilmiö!

#MaalaisTivoli

Uskokaa, jaksakaa ja luottakaa omaan tekemiseen. Pienikin voi ponnistaa ISOSTI!

Tulkaahan kaikki mukaan seuraavaan MaalaisTivoliin. Ilman teitä sitä ei olisi! Seuraava kotipeli pelataan Taivassalossa 7.1.2022

Löydätte meidät instagramista @sbswirmo0607
Seuran uusimmat