Wirmolle voitto Salosta erinomaisella pelillä
11.10.2019 9:01 Uutisointi / M1 Edustus

MedA kaatui kaksinumeroisilla

Maanantaina Salossa kakkosen kestomenestyjä IBK MedAa vastaan pelattu vierasottelu oli wirmolaisittain varsin onnistunut, kun joukkue nakutti tuliaisiksi 2-11 (1-2, 1-3, 0-6) vierasvoiton.

Ensimmäisessä erässä kotijoukkue MedA pääsi vielä avaamaan peliään tahtomallaan tavalla, eikä Wirmon ohjauspeli toteutunut toivotulla tavalla. Mynämäkeläiset pääsivät kuitenkin niukassa 1-2 vierasjohdossa erätauolle.

Toisessa erässä puolustuspelaaminen alkoi purra, vastustajan hyökkäykset ohjattiin kulmiin, eikä omaan päähän kohdistunut enää avauserän kaltaista uhkaa. Yhden maalin salolaiset vielä iskivät, mutta vierasjoukkue puolestaan onnistui kolmesti ja kasvatti johtonsa päätöserään lähdettäessä kolmeen maaliin.

Päätöserään odotettiin MedAlta kunnon iskua, mutta hivenen yllättäenkin kentällä olikin enää yksi joukkue. Wirmo nakutti erään kuusi maalia vastustajan nollaa vastaan ja pääsi nautiskelemaan maaleja siis lopulta kaksinumeroisille asti. 2-11 loppulukemat eivät jättäneet mitään epäselväksi.

- Oikein hyvää pelaamista. Onnistuimme avauserän jälkeen nostamaan tekemisemme tasoa ja pelaamaan joukkueena sovitusti. Parkettipeli maanantai-iltana MedAn tasoista joukkuetta vastaan ei ole lähtökohtana helppo, mutta tänään onnistuimme erinomaisesti, Wirmon päävalmentaja Petri Seppinen kommentoi.

Wirmon riveissä debytoinut tsekkivahvistus Vojtech Semerad oli niin ikään tyytyväinen peliin.

- Minulle puualusta on kotimaan peleistä tuttu, joten ehkä se helpotti omaa pelaamistani. Hieno voitto joukkueelta ja mielestäni itsekin onnistuin hyvin. Pidin pelin fyysisyydestä, se sopii minulle, Semerad pohdiskeli.

Wirmon seuraava ottelu tulee vastaan varsin nopeasti, sillä jo tänään perjantaina HaNi-Hallille saapuu pitkäaikainen kilpakumppani Paimion Ruoska. Ruoska on Wirmon tavoin aloittanut sarjaa kahden ottelun verran. Ensin kotihallissa UHV Bulls oli parin maalin verran etevämpi ja sen jälkeen vieraissa kaatui SC Wolves selkein lukemin. Helppoa iltapuhdetta ei ole wirmolaisille luvassa.

- Ei tässä sarjassa ole helppoja pelejä tulossa tänään, eikä sen jälkeenkään. Joka pelissä täytyy pelata omaa parasta, jos aikoo pisteitä napsia. Ja hyvä niin, kommentoi Wirmon päävalmentaja Petri Seppinen.

Seppinen tiedostaa Ruoskan vastaiskupelaamisen vaarallisuuden.

- Jos keskialueella tarjoilet Ruoskalle irtopalloja, kolisee omissa melko saletisti. Siellä on melko surutta rankaisevia pelimiehiä vastassa. Olen tyytyväinen, mikäli saamme maanantaisesta Salon pelistä mukaamme saman draivin ja pystymme pelaamaan ehjän ottelun, Seppinen pohtii.

Sekä Seppistä että kotiyleisöä ilahduttaa myös se, että Jani Varjonen ja Ilari Rossi ovat toipuneet pelikuntoon.

SBS Wirmo lähtee tämän illan otteluun seuraavalla kokoonpanolla:

Maalivahdit:

Joni Lehtinen (Aleksi Vainio)

1-ketju:

Jere Hareja-Juhani Niemi-Antti Vuorinen

Vojtech Semerad-Henrik Rossi

2-ketju:

Olli Laine-Veikko Sainio-Miro Portnoj

Valtteri Suvala-Timi Koski

3-ketju:

Mikko Laine-Jonne Larinen-Valtteri Sainio

Ilari Rossi-Tino Pietilä

4-ketju:

Eemeli Mustamäki-Jani Varjonen-Jouko Leinonen   
Lisää uutisia
F2-pojat (10)
«  Heinäkuu   »
Kategoriat