Puimureille selkeä kotivoitto
12.10.2019 0:27 Uutisointi / M1 Edustus

Voittoputkelle jatkoa kotona

SBS Wirmon miesten edustusjoukkue kohtasi kotikentällään pitkäikaisen ja hankalan vastustajansa Ruoskan Paimiosta. Tällä kertaa peli oli kuitenkin jopa loppunumeroitakin 7-3 (2-2, 5-0, 0-1) selvempi.

Ensimmäisessä erässä Ruoska sinnitteli lepsusti pelanneen Wirmon mukana. Toisessa erässä kentällä oli vain yksi joukkue, eikä 5-0 erälukemissa ole yhtään liikaa. Päätöserässä Wirmo nosti jalan kaasulta ja tyytyi pitkillä hyökkäyksillä pelaamaan kellosta pakolliset minuutit pois.

- Riittävän hyvä esitys. Toka erässä joukkue näytti, miltä pelaaminen voi näyttää, kun painetaan kunnolla. Sen jälkeen peli olikin ohi, kommentoi päävalmentaja Petri Seppinen.

Kauden alun peleissä on ollut silmiinpistävää runsaan mailahäirinnän salliminen. Tämä ei ole jäänyt myöskään Seppiseltä huomaamatta.

- Aika kovaa hakkaamista tunnutaan sallivan. Ei se ainakaan lajia vie eteenpäin, mutta ehkä niitä on sitten vaikea nähdä. No, kausi on vasta alussa ja varmasti tuomaritkin saavat pelien edetessä linjaukset kohdilleen. Annetuissa raameissa pitää pelata. Nyt kukaan ei tiedä, mitä kentällä saa tehdä ja mitä ei, Seppinen pohtii.

Seuraavaksi Wirmo pelaa viikon päästä Raumalla Salbaa vastaan.


   
Lisää uutisia
F2-pojat (10)
«  Heinäkuu   »
Kategoriat