Nöyryytys Laitilassa
Julkaistu: 06.11.2019 00.00

Nöyryytys Laitilassa

Viime viikonloppuna Leidit kävivät Laitilassa kokemassa sellaisen turpasaunan, että edes leidimittakaavassa ei ole ennen nähty. Kummatkin vastustajat nimittäin pyyhkivät keltapaidoilla lattiaa 12-0. Mikä lienee syynä moiseen romahdukseen, parin ihan kohtalaisesti sujuneen turnauksen jälkeen, luoja yksin tietää. Tai tuskin sekään. Selityksiä tässä mietitään. Pieni porukka? -oli viimeksikin. Puolikuntoinen väki? -normisetti. Kunto loppui?- Ei mitään uutta. Heikot eväät? - harvemmin. Keskittymisen puute? - totaalinen. Oli selitys mikä tahansa, tämä pohjanoteeraus toivon mukaan jää kauden viimeiseksi.

SalBa- pelissä vauhti oli alusta asti rauhallinen, minkä seurauksena tuli fiilis, että peli ei oikein Leidien osalta käynnistynyt lainkaan. Ei kertakaikkiaan saatu pidettyä raumalaisia pois vetopaikoilta, vaikka siitä moneen kertaan mainittiin. Eikä annettu yhtään painetta raumalaispäätyyn. Satunnaisesti päästiin vetopaikoille niin, että vastustajan maalivahdille asti pallo saatiin. toisen erän lopun 30 sek. oli hyvännäköistä tekemistä, mutta kolmannessa erässä taas vähän taannuttiin.

Toisessa pelissä USB:tä vastaan sama saamattomuus jatkui. Päästiin vielä vähemmän edes vetopaikoille, vastustajan mv:lle kirjattiin 3 torjuntaa koko pelissä. Katasrofaalista. USB aloitti hienolla ja vielä jotenkin hallittavalla mökki-taktiikalla, mutta päätti ilmeisesti toisen erän kuluessa, että viis taktiikoista, koko jengi leidipäätyyn ja jokapaikasta sisään. Siellä sitten kyykättiin ja pyörittiin, kuin pesukoneessa. Ei kommentoitavaa.

Jos jotain mainittavaa peleistä ja henkilökohtaisista onnistumisista, niin Elina on kyllä sisäistänyt sentterin tontin ja työmaan hitokseen hyvin. Marika debytoi sarjapeleissä ja teki sen loistavalla tavalla pakin tontilla. Mona kun vielä saa pallon pysymään mukana vauhdissa ja pärjää vähän vähemmillä laastareilla, niin hyvä tulee. Hakamäestä tuskin tulee koskaan pakkia, sen verran kassalla oli hän sillä tontilla. Eli pikaista paranemista CeeHoo ja Noora. Ja kaikki muutkin puolikuntoiset Leidit. Tästä on suunta vain ylöspäin...


Seuran uusimmat