Leidien kausi paketissa
LeiditJulkaistu: 13.03.2024 12.36

Leidien kausi paketissa

Kausi 2023-2024 on saatu purkkiin Leidien osalta ja onnellisesti ilman suurempia loukkaantumisia. Kausi on ollut hyvä, vaikka tulostaulukon valossa se ei siltä ehkä näytäkkään. Haasteita on ollut harjoitusmäärissä, eikä siksi kehitys ole ollut ihan niin nousujohteista, mitä valmentaja Niemistö olisi halunnut sen olevan. Positiivista on se, että joukkue on taas kauden mittaan kasvattanut pelaajamääräänsä, hyväntuulisen joukkueen maine vetää puoleensa! Ja tällä kaudella ollaan saatu yhteistyö toimimaan tyttöjunnujoukkueen kanssa erinomaisesti, kiitos Mirolle!

Kausi on ollut Leidien kannalta monella tapaa kehityskelpoinen. Tappioista huolimatta lukemat ovat olleet pääasiassa hyvinkin maltillisia ja vain yhdessä pelissä ollaan jääty maaleitta. Laukausten määrää ollaan onnistuttu kasvattamaan huimasti ja toivottavasti ensi kaudella saadaan myös onnistumisprosentti nousemaan. Pallollinen pelaaminen on kehittynyt ja ollaan päästy tilanteeseen, jossa esim. vaihdot saadaan tehtyä maltilla. Eikä tällä kaudella ihan joka ylivoimatilannekaan enää ole johtanut vastustajan av-maaliin. Luovutettu ei olla missään kohtaa, jokainen peli on kyllä viimeiseen asti taisteltu. Eikä jääty sarjataulukossa edes viimeiseksi!

Vaihteleva osallistujamäärä on toki vaikuttanut siihen, että ketjujen koostumusta on jouduttu muokkaamaan usein ja tämän takia peli on ollut osittain aika sekavaa. Pelipaikkoja on jouduttu myös muuttamaan kauden aikana, mikä sekin aiheuttaa hiukan hämmennystä. Onneks ollaan joustavaa ja sopeutuvaista sakkia. Ja Markuksella lehmän hermot. Koska ihan kaikki valmentajan taululle piirtämät kuviot ei aina toteudu ihan sellasina, kun valmennus ehkä tarkoittaa...

Seuraavaksi katseet suunnataankin jo kauteen 24-25, joka muuten taitaa olla Leidihistorian kymmenes kausi nelosdivarissa!!

Uusia pelaajia toivotetaan edelleen tervetulleeksi, kannattaa tulla kokeilemaan nyt kevään harjoituksiin, niin syksyksi saadaan sitten pelikamat hankittua, kun kuitenkin tykkäät!



Joukkueen uusimmat uutiset