Kevätkauden kuulumisia..
Julkaistu: 26.04.2023 14.12

Kevätkauden kuulumisia..

Kevätkausi starttasi kotihallista yksittäisellä ottelulla ASB:a vastaan. Tasapäinen matsi päättyi kuinkas muutenkaan kuin 3-3 tasapeliin ja tarjosi onnistumisia sekä kenttäpelureille, että maalivahdille.

Seuraavaksi suunnattiin matka Nakkilaan, kohtaamaan satakunnan joukkueet NTK ja SalBa. NTK pelissä pelattiin vauhdikkaasti molemmissa päissä, mutta kotijoukkue onnistui viimeistelyssä pari kertaa enemmän kuin Leidit. Loppulukemat 5-3. Toisen pelin vastustaja SalBa pöllytti Leidit syksyn kohtaamisessa 1-12, joten odotettavissa oli kovaa kyytiä. Yllättäen kuitenkin Leidit saivatkin puolustuspään tiivistettyä ja vetojen määrä kutistui huomattavasti. Ja tällä kertaa myös Leidit pääsivät tonteille. Peli oli huikean tasaväkinen, torjuntoja molemmissa päässä 15, Salba onnistui neljästi, Leidit kolmesti. Huikea parannus joukkueelta!

Vehmaan halliin lähdettiin kohtaamaan Naantali ja Salamanders, silmissä viime turnauksen tappioiden jälkeen pisteitä. Syksyllä Naantalista ne tuotiin kotiin, nyt ei. Peli oli ehdottomasti Leidien kauden parasta, mutta viimeistely ei onnistunut ja Naantali vei pelin 2-0. Salamanders-pelistä ei jäänyt jälkipolville mitään mainittavaa. Liskot pelasivat ilman yhtään vaihtopelaajaa, Leidejä seilasi kentällä enemmän, kuin koskaan. Liekö siksi peli mennyt tyystin sekaisin, annettiin Salamandersille7 maalin etumatka, sössittiin kaikki omat maalipaikat, saatiin pari onnistumista ja hävittiin peli 8-2. Karmeaa katsottavaa, vetoja maalille liki 20 ja kolme kertaa enemmän ohi. Tämä, jos joku söi Leidiä ja siellä jo lyötiin mailaa naulaan.. Mutta eipäs muuta, kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä…

Seuraavaksi oltiinkin taas järjestävänä joukkueen Hanilla ja vastassa UHV ja sarjakärki LaJy. Kiivas paikalliskamppailu UHV:n kanssa päättyi vieraiden 3-0 voittoon, kahden ristisiteen katkeamiseen ja yhteen nilkan nyrjähdykseen. Kun tähän lisättiin edellisen viikon yksi nilkan murtuma ja muut poissaolot, LaJyn kohtaamisesta oli odotettavissa melko hikinen matsi. Sitä se todella olikin ja vaikka Leidien maalivahti torjuikin yli 30 kertaa, LaJy vei Leidejä 6-0. Edelleenkään Leidien viimeistely ei kertakaikkiaan onnistu.

Seuraavaksi kohdattiin uudelleen LaJy ja nyt Leidit olivat päättäneet, että mikään läpihuutomatsi ei tästä tulisi. Tietenkin rosterin kapeus tiesi rankkaa peliä, mutta ilmaiseksi ei annettaisi mitään. 2 erää jaksettiin pysyä Lajyn vauhdissa, ja tällä kertaa onnistuttiin jopa maalinteossa. Loppulukemat 3-9 ja vaikka edelleen pisteittä, pelistä jäi toiveikas olo.

Kauden viimeinen kohtaaminen oli SBS Liedon kanssa. Syyspuolella pisteet jäi Leideille, nyt pelattiin aika historiallinen matsi, koska 45 minuutin aikana ei nähty ainuttakaan maalia, kummallakin maalivahdilla 20 torjuntaa, eikä yhtään jäähyä. Viimeisestä pelistä siis piste ja huolimatta siitä, että voittokin olisi ollut makkia, aika hyvä fiilis.

Kaikenkaikkiaan kevätkausi siis mentiin aikamoisessa tappioputkessa, loukkaantumissumassa ja sairastellessa. Onnistumisia saatiin kauden aikana laajalla rintamalla, tehtiin kuitenkin enemmän maaleja kuin ennen, vaikka yhtä maalia kohden tarvittiin kyllä luokattoman paljon vetoja. Puolustuspelaaminen on todella parantunut kauden aikana, se on hieno saavutus. Markus -valmentaja on yllättänyt joukkueen lehmänhermoilla, joku muu olis saattanu lyödä hanskat tiskiin. Mutta ei hän. Hän uskoo ja luottaa, kannustaa ja kiittää. Liekö sitten pikkuisen sarkasmiakin, vi…ilu on välittämistä ja niin edelleen. Jokatapauksessa uutta kautta kohti tässä mennään, ei tule 4-divari meistä vielä pääsemään!! Jatketaan samalla hyvällä pöhinällä, uusia pelaajiakin otetaan mukaan! Eli jos hauskassa, rennossa porukassa pelaaminen kiinnostaa, ota yhteyttä!

Seuran uusimmat