Jokainen pelaaja ja toimihenkilö on Wirmossa tasavertainen. Vanhempien ja toimihenkilöiden pitää olla pelaajille esimerkkejä hyvässä käytöksessä. Kielenkäyttöön tulee kiinnittää erityistä huomiota. Joukkueen tapahtumissa ei sallita kiroilua, toisten haukkumista yms. pelaajilta, toimihenkilöiltä eikä vanhemmilta.

Pelaajat ja toimihenkilöt saapuvat harjoituksiin ja muihin joukkueen tapahtumiin ajoissa. Wirmossa käyttäydytään reippaan urheiluhengen mukaisesti, kunnioitetaan pelikavereita sekä vastustajia. Jos joukkueelle on peliasujen lisäksi hankittu yhtenäistä varustusta, on suositeltavaa että kaikki käyttävät niitä joukkueen tapahtumissa.

Jos joukkueessa on ongelmatilanteita, ne pyritään ratkomaan ensisijaisesti joukkueen sisällä: valmentajien ja toimihenkilöiden johdolla. Isommista asioista joukkueet informoivat myös seuran hallitusta, joka voi tarpeen vaatiessa tulla mukaan ratkaisemaan tilannetta.

SBS Wirmossa on käytössä sekä tasa-arvo-ohjelma että terveyskasvatussuunnitelma. Niihin voit tutustua alla olevista linkeistä:

Tasa-arvo-ohjelma_SBS Wirmo.pdf

SBS Wirmo ry_terveyskasvatussuunnitelma.pdf